Διάφορα

Η Molly και τα τεράστια λαχανικά

today15 Οκτωβρίου, 2013

Background
share close

Ένα εννεάχρονο κορίτσι    κατάφερε να διακριθεί σε διαγωνισμό λαχανικών και να πάρει την πρώτη θέση, αφήνοντας πίσω της δεκάδες έμπειρους κηπουρούς και ερασιτέχνες αγρότες.

Η  Μόλλυ Σμιθ από το West Boldon βγήκε πρώτη σε πέντε από τις δώδεκα  κατηγορίες του φετινού διαγωνισμού «Houghton Feast in Tyne and Wear».

Η μικρή μαθήτρια, που είναι κουφή, έμαθε να φυτεύει και να φροντίζει τα λαχανικά περνώντας χρόνο με τον παππού της Τζον Σμιθ στον κήπο του.

Στο διαγωνισμό, η Mόλλυ και ο παππούς της κέρδισαν μεταξύ άλλων το πρώτο βραβείο για το πιο βαρύ κρεμμύδι, τα καλύτερα πράσα και την καλύτερη «συγκομιδή λαχανικών».

molly1

 

«Της αρέσει πολύ να βλέπει τα λαχανικά να μεγαλώνουν. Είναι κουφή και μαθαίνει τα πάντα με την όραση. Μαθαίνει παρατηρώντας τους άλλους γύρω της. Της αρέσει να περνά το χρόνο με τον παππού της και πηγαίνει στον κήπο του περίπου τρεις φορές την εβδομάδα. Είναι η πρώτη φορά που κερδίζει κάτι και είναι κατενθουσιασμένη», είπε η μητέρα της στη Daily Mail.

molly2

 

Ο συγκεκριμένος διαγωνισμός ξεκίνησε πίσω στο 12ο αιώνα και συνεχίζεται μέχρι σήμερα. Διαρκεί δέκα ημέρες, καταλήγει το άρθρο.

molly3

 

moly4

 

moly5

 

molly6

 

molly7

 

Πηγή: Newsbeast

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%