Διάφορα

Selfie stick – Η επανάσταση των selfie!

today27 Νοεμβρίου, 2014

Background
share close

Σας πιάστηκε το χέρι από τις πολλές selfie; Δεν έχετε αρκετά μακρύ χέρι ώστε να χωρέσουν όλοι οι φίλοι σας σε μια ομαδική selfie; Οι selfie σας βγαίνουν πολύ κοντινές και σας παραμορφώνουν επειδή το χέρι σας δεν μπορεί να φτάσει στην επιθυμητή απόσταση; Τέρμα πια τα βάσανα με τις selfie! Έρχεται το selfie stick για να μας βγάλει από τη δύσκολη θέση!

Μια ομάδα ανθρώπων από τη Νότια Κορέα αποφάσισαν να κάνουν κάτι για να μας διευκολύνουν. Δημιούργησαν λοιπόν το selfie stick, με μήκος που φτάνει το ένα μέτρο και μας επιτρέπει να στερεώνουμε το κινητό μας και να τραβάμε φωτογραφίες από την απόσταση αυτή.

upl5475c3c854d9c upl5475c4209e559 upl5475c41387606

 

Ωστόσο, όσο καλές κι αν ήταν οι προθέσεις των δημιουργών φαίνεται πως τελικά βρήκαν το μπελά τους, καθώς η κυβέρνηση της Νότιας Κορέας έκρινε ότι αυτού του είδους τα gadgets, τεχνολογίας bluetooth, θα πρέπει πρώτα να δοκιμάζονται και να κρίνονται ασφαλή για χρήση, ώστε να αποφεύγεται κάθε κίνδυνος ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας.

Η νοτιοκορεατική κυβέρνηση έκρινε τα προϊόντα “χωρίς έγκριση” και καλεί όσους πολίτες δουν άλλους να τα χρησιμοποιούν, να τα αποκηρύξουν και να τους καταγγείλουν.

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%