Διάφορα

Συμπρωταγωνιστές ταινιών που δεν τα πήγαιναν καθόλου καλά!

today10 Ιουλίου, 2014

Background
share close

Μπορεί να μοιάζει απίστευτο, όμως μερικά από τα διάσημα ζευγάρια και κολλητοί φίλοι του κινηματογράφου, στην πραγματικότητα δεν τα πήγαιναν καθόλου καλά. Μερικές φορές βέβαια, το μίσος μεταξύ των ηθοποιών μετατράπηκε σε φοβερή χημεία στην μεγάλη οθόνη. Άλλες φορές, όχι και τόσο.

Ας δούμε οκτώ τέτοιες περιπτώσεις, μεταξύ των οποίων και κάποιες που θα σας εκπλήξουν…

Ryan Gosling και Rachel McAdams – The Notebook
symprwtagwnistes-tainiwn-pou-den-ta-pigainan-katholou-kala-5
Πρόκειται για ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια, του κινηματογράφου αλλά και της βιομηχανίας του θεάματος, κι όμως κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της κλασικής ρομαντικής ταινίας «Το ημερολόγιο» μεταξύ τους υπήρχε μίσος. Σύμφωνα με τον Γκόσλινγκ (Gosling), «βγάζαμε το χειρότερο ο ένας στον άλλο. Ήταν μια παράξενη εμπειρία, να παίζεις σε μια ερωτική ιστορία και να μην μπορείς να συνυπάρξεις με κανέναν τρόπο με τη συμπρωταγωνίστρια σου». Όπως συμβαίνει βέβαια σε πολλές ερωτικές ιστορίες, το μίσος μετατράπηκε σε έρωτα και το κινηματογραφικό ζευγάρι έγινε για ένα διάστημα πραγματικό ζευγάρι ένα χρόνο μετά το τέλος των γυρισμάτων.

Lucy Liu και Bill Murray – Charlie’s Angels
symprwtagwnistes-tainiwn-pou-den-ta-pigainan-katholou-kala-7
Λέγεται πως ο Μάρρεϊ (Murray) σταμάτησε τα γυρίσματα μιας σκηνής της ταινίας «Οι Άγγελοι του Τσάρλι», έδειξε την Drew Barrymore και είπε «Καταλαβαίνω γιατί είσαι εδώ», μετά την Cameron Diaz, λέγοντας «Κι εσύ έχεις ταλέντο». Όταν όμως έφτασε στην Liu, είπε «Αλλά εσύ τι στο καλό κάνεις εδώ; Δεν το έχεις με την υποκριτική». Τότε η Liu υποτίθεται ότι επιτέθηκε στον Μάρρεϊ και χρειάστηκε να τους χωρίσουν.

Ryan Reynolds και Wesley Snipes – Blade: Trinity
symprwtagwnistes-tainiwn-pou-den-ta-pigainan-katholou-kala-1
Στα γυρίσματα της ταινίας, ο Snipes επικοινωνούσε με τον σκηνοθέτη μόνο με σημειώματα στα οποία υπέγραφε ως «Blade» και εμφανιζόταν για να γυρίσει τα κοντινά πλάνα μόνο στο τέλος των γυρισμάτων, αφήνοντας τον συμπρωταγωνιστή του Reynolds να κάνει τις περισσότερες σκηνές του μόνος. Μερικά χρόνια αργότερα, ο Reynolds είναι ένας από τους ηθοποιούς με την μεγαλύτερη ζήτηση, ενώ ο Snipes πρόσφατα έκανε φυλακή για φοροδιαφυγή.

Claire Danes και Leonardo DiCaprio – Romeo and Juliet
symprwtagwnistes-tainiwn-pou-den-ta-pigainan-katholou-kala-2
Άλλο ένα ζευγάρι από πιτσουνάκια του κινηματογράφου που δεν τα πήγαιναν καθόλου καλά. Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του « Ρωμαίου και της Ιουλιέτας», η Claire Danes κατηγόρησε τον Leonardo DiCaprio πως ήταν «πολύ ανώριμος», ενώ ο Leo είπε για εκείνη πως ήταν πολύ σφιγμένη και νευρική.

Colin Farrell και Jamie Foxx – Miami Vice
symprwtagwnistes-tainiwn-pou-den-ta-pigainan-katholou-kala-3
Σύμφωνα με φήμες, ο Colin Farrell ένιωσε πως ο Jaime Foxx την ψώνισε μετά το Όσκαρ που κέρδισε για το «Ray».

Tyrese Gibson και James Franco – Annapolis
symprwtagwnistes-tainiwn-pou-den-ta-pigainan-katholou-kala-4
Η κόντρα τους δεν είναι κρυφή, αφού και οι δυο ηθοποιοί έχουν σχολιάσει δημόσια το περιστατικό όπου ο James Franco χτύπησε τον Tyrese Gibson κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Annapolis». Ο Tyrese δήλωσε: «Ο James Franco είναι μεθοδικός ηθοποιός. Σέβομαι τους μεθοδικούς ηθοποιούς, αλλά αυτός δεν βγήκε ποτέ από τον χαρακτήρα που υποδυόταν. Όποτε μπαίναμε το ρινγκ για να γυρίσουμε τις σκηνές του μποξ, ακόμα και στην προπόνηση, ο τύπος με χτυπούσε κανονικά. Του έλεγα “James χαλάρωσε”. Απλώς κάνουμε προπόνηση. Αλλά ποτέ δεν χαλάρωνε». Ο James Franco απάντησε λέγοντας: «Αναλαμβάνω όλη την ευθύνη για τα προβλήματα σε εκείνη την ταινία. Εάν είχε κακή εμπειρία από τη συνεργασία του μαζί μου, μάλλον ήμουν βλάκας. Δεν το έκανα όμως επίτηδες, αλλά πιθανότατα ήμουν τόσο αφοσιωμένος στην ερμηνεία μου που δεν ήμουν όσο φιλικός θα μπορούσα να είμαι».

Shia LaBeouf και Alec Baldwin – Orphans
symprwtagwnistes-tainiwn-pou-den-ta-pigainan-katholou-kala-6
Μετά την κοινή τους παρουσία στην ταινία «Orphans», ο Shia LaBeouf έσταξε φαρμάκι στο Twitter για τον συμπρωταγωνιστή του Alec Baldwin, όμως στη συνέχεια αναγκάστηκε να ζητήσει δημόσια συγγνώμη.

Anthony Daniels και Kenny Baker – Star Wars
symprwtagwnistes-tainiwn-pou-den-ta-pigainan-katholou-kala-8
Ο Kenny Baker (R2D2) είπε για την κόντρα του με τον Anthony Daniels (C-3PO): «Ο Anthony είναι αντικοινωνικός και κλείνεται στον εαυτό του. Ποτέ δεν θέλει να πιει ένα ποτό με τους υπόλοιπους. Μια φορά όταν τον χαιρέτησα, μου γύρισε την πλάτη του και είπε: “Δεν βλέπεις ότι έχω μια κουβέντα;” Εκνευρίστηκα πάρα πολύ. Ήταν το πιο αγενές πράγμα που μου έχει κάνει κάποιος. Ήταν απίστευτο».

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%