Διασκέδαση

28/2/2018 | Category: Διασκέδαση

Ο Αντώνης Μιτζέλος με την ΚΙΘΑΡΩΔΙΑ 2 (Vol. 18) @ ΒΑΒΕΛ για 3 ακόμα ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ

Η #Κιθαρωδία 2 ” μετά από πέντε μήνες συνεχών επιτυχημένων παραστάσεων  θα συνεχίσει μόνο για τρεις εβδομάδες ακόμα να μας χαρίζει βραδιές γεμάτες ένταση ,ενέργεια και επικοινωνία.
☆ Τα Σάββατα 3, 10 & 17 Μαρτίου 2018 ο Αντώνης Μιτζέλος επί σκηνής Βαβέλ παίζει την μουσική του, αφηγείται, αυτοσχεδιάζει ,επιλέγει και τραγουδάει με τον δικό του χαρακτηριστικό τρόπο, αγαπημένα τραγούδια που έχει γράψει ο ίδιος, και έχουν συγκινήσει χιλιάδες fans, δοσμένα με σύγχρονη ροκ αισθητική όπως, τα Με το ίδιο μακό – Φύλακας άγγελος – Κόψε και μοίρασε στα δυο – Πόσο σε θέλω – Η πρώτη μας φορά – Βασίλισσα της σιωπής – Τίποτα – Ψυχή βαθειά – Δεν λέει η καρδιά να μάθει – Πως μπορώ – Πες μου θάλασσα – Έλα μου κ.α ☆
Η παράσταση αυτή της Κιθαρωδιας 2 είναι μια ξεχωριστή μουσική εμπειρία, εκρηκτική αλλά και ατμοσφαιρική με τρελή διάθεση για «παιχνίδι» και ανατροπή.

 Έκτακτα καλλιτεχνικά φαινόμενα το Σάββατο 3 Μαρτίου όπου με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε στην Κιθαρωδία ,μια ξεχωριστή ομάδα νέων τραγουδοποιών και μουσικών που θα μας παρουσιάσουν τα πρώτα τους τραγούδια αλλά και αγαπημένα τραγούδια άλλων καλλιτεχνών ( Π. Σιδηρόπουλο , Doors κ.α) .
<Νέοι τραγουδοποιοί – νέα τραγούδια>

Στέλιος Κουκέλης (τραγούδι- κιθάρα),

Βαγγέλης Σταθόπουλος (τραγούδι – κιθάρα ),

Γιάννης Ζαμπετάκης (Ηλ. κιθάρα) .
“““““““““““““““““““““““““““““`
Αντώνης Μιτζέλος – τραγούδι , κιθάρες , τύμπανα
Γιώργος Πανταζής – πιάνο , φωνητικά ,κιθάρα
Βαγγέλης Παπαχριστόπουλος – τύμπανα , πιάνο

“““““““““““““““““““““““““““““`


Κάντε εγκαίρως την κράτηση σας στο τηλ: 215.52.52.982
Έναρξη: 22.30 | 12 € (με μπύρα ή κρασί) σε τραπέζι
Φοιτητικό-Ανέργων με μπύρα ή κρασί 10€
Προπώληση viva: https://lnkd.in/eP92xAY
BABEL Πυρήνας Τέχνης / Βασ. Σοφίας 87, Mαρούσι