Βασιλεία Περόγλου

autumn-2016-vasileia-paragogoi-mesa

 

Η Βασιλεία Περόγλου (Vasileia NG) γεννήθηκε ξημερώματα μιας ανοιξιάτικης Πέμπτης στην Αθήνα. Αν και από τότε έχουν περάσει χρόνια ίσως δεν έχουν αλλάξει πολλά για το πως η Βασιλεία αντιλαμβάνεται τον κόσμο καθώς είναι μόνιμος κάτοικος του δικού της κόσμου, από τον οποίο και δεν δέχεται να μετακομίσει!
 
Βασικός της προτέρημα είναι ότι μπορεί να αναγνωρίσει τα θετικά στοιχεία στους ανθρώπους, στις καταστάσεις και γενικότερα στο περιβάλλον! Της αρέσει ιδιαίτερα να γνωρίζει ανθρώπους, ενώ σίγουρα θα βρει πολλούς λόγους για να τους θαυμάσει απολαμβάνοντας ιδιαίτερα την δική τους ξενάγηση στον.. δικό τους κόσμο! Μεταξύ μας το θεωρεί κάτι σαν επίσκεψη, θα σας φέρει και γλυκά!
 
Μ’ αυτά και μ’ αυτά επέλεξε να κάνει μια διαφορετική εκπομπή – και το εννοούμε κυριολεκτικά μιας και σχεδόν πάντα η εκπομπή είναι διαφορετική – στον NGradio.gr, του οποίου είναι και ιδρυτικό μέλος!
 
“Ή το ‘χεις Ή δεν το ‘χεις”, ο τίτλος της εκπομπής και όπως λέει και η ίδια “κι αν δεν το έχεις έλα μαζί μας και θα το βρεις”!
 
Μία εκπομπή που γίνεται σε συνεργασία με όλους τους φίλους-ακροατές-τηλεθεατές επιλέγοντας όλοι μαζί μουσική κυρίως Ελλήνων καλλιτεχνών (είτε από την ελληνόφωνη σκηνή είτε από την ξενόγλωσση), αφιερώματα-θεματολογίες και καλλιτέχνες από όλους τους τομείς, οι οποίοι έρχονται να μας παρουσιάσουν το δικός τους δημιουργικό σύμπαν!
 
Τρελλή, απείθαρχη (δεν ακολουθεί σχεδόν ποτέ τους κανόνες), με μία καθαρά προσωπική οπτική γωνία για.. όλα (!!!) σας προσκαλεί από Δευτέρα έως Πέμπτη λίγο μετά τις 7 το απόγευμα να σαλπάρετε για άλλα μέρη… “Ή το ΄χεις Ή δεν το ΄χεις”!
 
Αν θεωρείς ότι έχεις κι εσύ κάποιο ταλέντο στείλε email και θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήσουμε μαζί σου: [email protected]
 
Πέρα από την δική της εκπομπή (την οποία δεν θεωρεί ακριβώς δική της, την έχει μαζί με τους φίλους της-ακροατές-τηλεθεατές) σας περιμένει και κάθε Παρασκευή στην εκπομπή “G.I.F.T” μαζί με τον Τάσο Περόγλου,  την Άννα Μαρία Νικολαΐδου, την Χαρούλα Νικολαΐδου και την Φαία Στάινερ. Μία εκπομπή, στην οποία παρουσιάζονται τα δικά σας posts από το Google Plus, το Instagram, το Facebook & το Twitter! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι δημοσιεύσετε ότι αγαπάτε σε αυτά τα κοινωνικά δίκτυα με το #nggift!
 
Βέβαια να τονίσουμε για τους νέους της παρέας που διαβάζουν αυτό το βιογραφικό (ο Θεός να το κάνει) ότι οι πέντε παραπάνω παρουσιαστές της εκπομπής, οι οποίοι είναι και ιδρυτικά μέλη του σταθμού, είναι στο ξακουστό “Έκτακτο Μουσικό Express”, το οποίο έρχεται απροειδοποίητα, ξαφνικά (γιαυτό και “Έκτακτο”) με πολύ κέφι, κομματάρες και πολλές απρόβλεπτες και ξεκαρδιστικές καταστάσεις!