Star Tech

iPhone 12 Mini: Το μικρό με τις μεγάλες χάρες

today20 Ιανουαρίου, 2021

Background
share close

Το iPhone 12 mini είναι μια συσκευή ειδικά φτιαγμένη για όλους αυτούς που θέλουν ένα μικρότερο σε μέγεθος, αλλά κορυφαίο σε χαρακτηριστικά smartphone. Είναι ένα από τα γρηγορότερα smartphone που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην αγορά και σίγουρα το γρηγορότερο αυτού του μεγέθους. Yποστηρίζει 5G δίκτυο και είναι η πιο οικονομική λύση για να αποκτήσεις ένα iPhone 12.

Πρόκειται για το μικρότερο smartphone της Apple που έχουμε δει από το 5S και μετά, και όπως είναι λογικό αυτό ιδιαίτερα αισθητό από την πρώτη στιγμή που το πιάνεις στα χέρια σου. Ακόμα και σε σύγκριση με το iPhone SE του 2020, το iPhone 12 Mini φαίνεται μικρό, χωρίς όμως να υστερεί καθόλου σε εμπειρία χρήσης σε σχέση με το iPhone 12. Σίγουρα η εμπειρία με τα iPhone 12 Pro και 12 Pro Max είναι ακόμα καλύτερη, χάρη στον δυνατότερο επεξεργαστή που έχουν, τη μεγαλύτερη μπαταρία και κάποια επιπλέον χαρακτηριστικά που μπορείτε να δείτε αναλυτικά στο review μου για το iPhone 12 Pro Max, αν όμως προτιμάτε ένα μικρό smartphone, μπορείτε πλέον να το έχετε χωρίς συμβιβασμούς.

Ουσιαστικά πρόκειται για το iPhone 12, απλά σε μικρότερο μέγεθος που είναι πολύ πιο άνετο στο κράτημα με ένα χέρι, πιο ελαφρύ και πιο εύχρηστο ειδικά για όσους δεν έχουν ιδιαίτερα μεγάλα χέρια. Παρά το μικρό του μέγεθος δίνει την ίδια premium αίσθηση με τις υπόλοιπες συσκευές της σειρά iPhone 12, αφού έχει κατασκευαστεί από τα ίδια υλικά και με τις ίδιες ακριβώς προδιαγραφές.

 

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%