Μαρία Παπαϊωάννου

Ασπασία Λεβέντη, ένας άνθρωπος που νοιάζεται

today26 Σεπτεμβρίου, 2017

Background
share close

Ένα άρθρο για την Ασπασία Λεβέντη, από την παραγωγό του NGradio Μαρία Παπαϊωάννου

Ασπασία Λεβέντη, ένας άνθρωπος που νοιάζεται

 

Μια αληθινή κυρία! Μορφωμένη, καλλιεργημένη, απλή, παιδική, με ένα χαμόγελο που την φωτίζει ολόκληρη! Ένας όμορφος άνθρωπος που κάνει τον κόσμο ομορφότερο!

Πρόεδρος και ψυχή του International Foundation for Greece (IFG) το οποίο ίδρυσε με τον Γιώργο Λεβέντη (του Ομίλου Λεβέντη με την μεγάλη προσφορά στον πολιτισμό), έχει ως μέλημά της την πραγματοποίηση του στόχου του Ιδρύματος για την δημιουργία ενός διεθνούς δικτύου στήριξης ομάδων του πληθυσμού που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα σ’ αυτή την δύσκολη συγκυρία για την χώρα μας!

Το Ίδρυμα δραστηριοποιείται, όπως είναι γνωστό, στην αγορά ειδικού ιατρικού εξοπλισμού, ασθενοφόρων και οχημάτων ταχείας ανταπόκρισης, στην προμήθεια πετρελαίου θέρμανσης για σχολεία και ευαγή ιδρύματα σε όλη την Ελλάδα, στην κάλυψη του κόστους για τη διάγνωση και θεραπεία γυναικών που πάσχουν από καρκίνο του μαστού, στη στήριξη των προσφύγων που φθάνουν καθημερινά στη χώρα μας, στη χορήγηση υποτροφιών κ.α.

Το IFG, επίσης, σχεδιάζει την κατασκευή νέου αρχαιολογικού μουσείου στην Δήλο πρωτοποριακής αρχιτεκτονικής και γενικά προωθεί τον ελληνικό πολιτισμό με διάφορες εκδηλώσεις -με πιο πρόσφατες την συναυλία στις Βρυξέλλες στα πλαίσια του θεσμού «12 ώρες Ελλάδα» (2016), τις συναυλίες για τους πρόσφυγες «Πατρίδες που έγιναν φωτιά» (Μέγαρο Μουσικής, 2016) και «Ξένε τι ζητάς εδώ» (Ιερά Οδός, 2017) στις οποίες συμμετείχαν και οι μουσικοί μας του Ngradio, κ.α.
Τύχη αγαθή μάς έφερε κοντά, και έγινε η αγαπημένη, η «δική» μας Ασπασία! Η συμπάθεια και η αγάπη ήταν εξ αρχής αμοιβαία! Από την πρώτη στιγμή αγκάλιασε τα παιδιά μητρικά και τα πήρε υπό την προστασία της! Οι συμβουλές της πολύτιμες! Η ίδια η παρουσία της πολύτιμη! Έκτοτε τα καμαρώνει για τις συνεχόμενες διεθνείς βραβεύσεις του σταθμού και τα ενθαρρύνει για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες! Τον Μάιο του 2017 έγιναν πρέσβεις καλής θελήσεως του IFG και μαζί με τους Sir Franco Zeffirelli, Vangelis, Andrea Bocelli, Salvatore Adamo, Stefan Bern, Luz Cazal, Christophe, Jimmy Jamar, Νίκο Αλιάγα, Μάριο Φραγκούλη, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Βασίλη Λέκκα κ.α. ο NGradio στηρίζει και προβάλλει επίσημα πλέον το έργο του!

Με πολλά σχέδια και όνειρα συνεχίζουμε μαζί με την αγαπημένη Ασπασία Λεβέντη την προβολή της όμορφης Ελλάδας στον κόσμο! Και ευχαριστούμε την μεγάλη οικογένεια του NGradio που μας συντροφεύει και μας στηρίζει με τόση αγάπη στο ταξίδι αυτό!

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Προηγούμενο άρθρο

Σινεμά - TV

To πρώτο τρέιλερ της νέας ταινίας Tomb Raider

Η Λάρα Κροφτ είναι η ατίθαση κόρη ενός εκκεντρικού εξερευνητή, ο οποίος εξαφανίστηκε, όταν εκείνη ήταν ακόμα στην εφηβεία. Στα 21 της πια, χωρίς κάποιο ουσιαστικό νόημα ή σκοπό στη ζωή της, η Λάρα περνάει τις μέρες της διασχίζοντας τους δρόμους του Ανατολικού Λονδίνου με το ποδήλατο της, ως ταχυμεταφορέας. Το νοίκι βγαίνει με δυσκολία, όπως άλλωστε και τα μαθήματα στο πανεπιστήμιο, τα οποία συνήθως δεν παρακολουθεί. Αποφασισμένη να χαράξει […]

today26 Σεπτεμβρίου, 2017

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%