NG Συνεντεύξεις

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ | O Dennis Pol παρουσιάζει το ντεμπούτο άλμπουμ του “New York City” | Live Unplugged

today10 Ιουνίου, 2019

Background
share close

O Dennis Pol (Διονύσης Πολυγένης) πριν από την επίσημη παρουσίαση του πρώτου προσωπικού του άλμπουμ “New York City” επισκέφτηκε τον NGradio.gr για να μας τον παρουσιάσει και να μοιραστεί στον αέρα με την κιθάρα του κάποια κομμάτια! Μαζί του ήρθε και ο πολύ καλός του φίλος Γιώργος Μουρίκης, για να τον συνοδεύσει με την κιθάρα του!

To “New York City” γράφτηκε στην Νέα Υόρκη με 2 συνθέσεις του ίδιου του Διονύση (Mr Vasilis & Motel One) ! Είχε βρεθεί εκεί για να ερευνήσει την μουσική και εν τέλει κατέληξε να κάνει φίλους, να εμπνευστεί και να ηχογραφήσει το πρώτο του άλμπουμ, το οποίο κυκλοφόρησε από την “Hot Club Records” μία από τις καλύτερες δισκογραφικές εταιρίες στην τζαζ μουσική διεθνώς!

«Το κομμάτι “Mr Vasilis” το έγραψα στην Νέα Υόρκη και είναι αφιερωμένο στην μνήμη του πρώτου μου καθηγητή στην κιθάρα, του Βασίλη Αρσενίδη, ο οποίος τώρα πια δεν είναι εν ζωή», μας εξηγεί!

Μην χάσετε την επίσημη παρουσίαση του άλμπουμ την Τετάρτη 12 Ιουνίου στο “JazZoo”!

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες από τις σπουδές του στο εξωτερικό και τις συμμετοχές του σε πολλά διεθνή τζαζ φεστιβάλ στην συζήτηση που είχε με την Βασιλεία την Πέμπτη 6 Ιουνίου:

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%