NG Συνεντεύξεις

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ | Ο Άγγελος Θεοδωράκης παρουσιάζει αποκλειστικά το “Angelo’s Bookstore”

today4 Ιουλίου, 2019

Background
share close

Ο Άγγελος Θεοδωράκης – Παπαγγελίδης, ο εγγονός του Μίκη, παρουσιάζει για πρώτη φορά το πρώτο του άλμπουμ που αναμένεται να κυκλοφορήσει τον ερχόμενο χειμώνα.

Όλα άρχισαν όταν ξεκίνησε να δουλεύει στο βιβλιοπωλείο του Πάνου Δημητρόπουλου στην Πλάκα. Ο ΄Αγγελος δεν είναι μεγάλος θαυμαστής του βιβλίου οπότε έπιασε την κιθάρα του και παίζοντας με φίλους και περαστικούς έγραψε κάποια από τα κομμάτια αυτού του δίσκου. Πηγαία! Με μουσική και στίχους ταυτόχρονα!

Στη συνέχεια έκανε κάποιες δοκιμαστικές ηχογραφήσεις που δεν είχαν τόσο μεγάλη επιτυχία μέχρι που ήρθε η συμμετοχή του σε ένα φεστιβάλ. Εκεί άκουσε τα τραγούδια του ο πατέρας του, Δημήτρης Παπαγγελίδης, του άρεσαν πάρα πολύ και του έκανε πρόταση να τα ενορχηστρώσει, ώστε να τον βοηθήσει στα πρώτα του δισκογραφικά βήματα!

Ο Άγγελος είναι ένα απλό παιδί, έξω καρδιά, «ανοιχτό βιβλίο», όπως δηλώνει και ο ίδιος. Δείτε την πολύ όμορφη συζήτηση που είχε με την Βασιλεία Περόγλου και μάθετε κι άλλες πολλές ιστορίες για αυτόν τον δίσκο, άλλες του δουλειές αλλά και για την ζωή του:

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%