NG Συνεντεύξεις

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ | Ρίτα Αντωνοπούλου «Δεν μπορείς να κάνεις μια καινούργια αρχή, μπορείς να κάνεις ένα νέο τέλος!»

today27 Νοεμβρίου, 2019

Background
share close

Η Ρίτα Αντωνπούλου επισκέφτηκε τον NGradio.gr με αφορμή τις εμφανίσεις της στην μουσική σκηνή Σφίγγα και τις επερχόμενες δισκογραφικές της δουλειές!

Η παράσταση της φέτος ασχολείται με τον χρόνο και πώς τον αντιλαμβανόμαστε. Ένα δύσκολο θέμα για όλους τους ανθρώπους.

«Αυτό που θέλω να καταφέρουμε είναι να συγκεντρωθούμε στο τώρα, στο παρόν και να το πάρουμε απόφαση να μη χάνουμε τις στιγμές. Ό,τι σου φταίει να το αλλάξεις!», μας εξηγεί για την αίσθηση που έχει ένας θεατής της παράστασης.

«Αυτό που λέω στο τέλος της παράστασης είναι ότι δεν μπορεί κανένας να γυρίσει τον χρόνο πίσω και να κάνει μια καινούργια αρχή. Μπορείς όμως να το πάρεις απόφαση σήμερα και να κάνεις ένα καινούριο τέλος!»

Μένουν άλλες δύο Παρασκευές, 30 Νοεμβρίου και 7 Δεκεμβρίου. Μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες πατώντας εδώ!

Σύντομα θα κυκλοφορήσει ένα διπλό βινύλιο από το Όγδοο Music Group, ζωντανή ηχογράφηση των συναυλιών που πραγματοποίησε με τον Θοδωρή Οικονόμου. Ο αριθμός των βινυλίων θα είανι πριορισμενος και θα είναι όλα υπογεγγραμένα από την ίδια.

Σύντομα θα κυκλοφορήσει το επόμενο single που θα εμπεριέχεται και στο διπλό βινύλιο αλλά και στην επερχόμενη προσωπική της δισκογραφική δουλειά. Ο τίτλος είναι “Θα μεγαλώνω” σε στίχους της Ειρήνης Τσαγκαράκη και μουσική των Δημήτρη και Αντώνη Παπαβομβολάκη.

Από το επόμεννο άλμππουμ της ήδη έχει κυκλοφορήσει το single “Τα Νησιά” σε στίχους του Κώστα Ουράνη και μουσική της Χάρης Τσεκούρα.

Δείτε ολόκληρη τη συζήτηση που είχε με την Βασιλεία Περόγλου την Τρίτη 26 Νοεμβρίου όπως μεταδόθηκε στον NGradio.gr εδώ:

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%