NG Συνεντεύξεις

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ | Bejeezus: «Μόλις πέφτει το πρώτο ακόρντο ξαφνικά φεύγουν όλα τα προβλήματα»

today19 Σεπτεμβρίου, 2019

Background
share close

Ο Γιάννης Βογιατζής (φωνή, κιθάρα, percussion) από τους Bejeezus έρχεται στο στούντιο του NGradio.gr λίγο πριν από την εμφάνισή τους στο BurgerFest 2019, την Παρασκευή 20/9.

Στην μπάντα είναι άλλα δύο μέλη, ο Αντώνης Χατζηκωνσταντής (πλήκτρα) και ο Θοδωρής Μαυρογιώργης (κιθάρα).

Κομβικό σημείο για την μπάντα ήταν το καλοκαίρι του 2015 όταν έμειναν για δύο μήνες στα Κύθηρα. Εκεί βρήκαν τον εαυτό τους και για πρώτη φορά τόλμησαν να συνδυάσουν στην μπάντα τρομπόνι. Αργότερα έβαλαν και ντραμς και να μην σας τα πολυλογούμε από ακουστικό σχήμα μετατράπηκαν σε μια μεγάλη μουσική οικογένεια! Ένα μεγάλο κύκλο μουσικών που συνδυάζονται μαζί τους, ανάλογα τις ανάγκες της κάθε περίστασης.

Συγκεκριμένα τα όργανα: ντραμς, τρομπόνι, τρομπέτα και σαξόφωνο!

Παίζουν παντού κυρίως όμως σε γάμους! Ντύνουν μοναδικές μας αναμνήσεις με την θετική τους διάθεση, το χιούμορ τους και τις απίστευτες διασκευές τους.

«Η ενασχόληση με την μουσική θέλει αφοσίωση, πολύ τρέξιμο χρόνο και προσπάθεια! Αν δεν είσαι εντελώς δοσμένος σε αυτό δεν γίνεται! Αυτό είναι και το μυστικό της επιτυχίας», μας εξηγεί ο Γιάννης.

«Ακόμα και μέρες που δεν είμαι στα καλύτερά μου, μόλις ανεβαίνουμε στην σκηνή και πέφτει το πρώτο ακόρντο ξαφνικά φεύγουν όλα», συνεχίζει! Σε οποιαδήποτε συνθήκη, είτε παίζουν σε ένα μαγαζάκι τρύπα, είτε παίζουν σε ένα μεγάλο φεστιβάλ τους φαίνεται το ίδιο ενδιαφέρον και το κάνουν με πολύ μεράκι δίνοντας το 100% του εαυτού τους.

Ακούστε εδώ τα τραγούδια τους στην επίσημη σελίδα τους: https://www.bejeezusband.com/listen?fbclid=IwAR1ShYunwHFR9NnLmg5xBN9V01lDs4QhGvXDORW5khhsIKxNbflFwgu-i3o

Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη που έδωσε ο Γιάννης Βογιατζής από τους Bejeezus στην Βασιλεία Περόγλου, καλεσμένος στην εκπομπή “Ή το ‘χεις Ή δεν το ‘χεις” την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου εδώ:

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%