NG Συνεντεύξεις

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ | O Leon of Athens μας μιλάει για τα επόμενα σχέδιά του

today24 Ιανουαρίου, 2020

Background
share close

O Leon of Athens με αφορμή την εμφάνισή του στο Six Dogs την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου, δίνει μία εφ όλης της ύλης συνέντευξη στην Βασιλεία Περόγλου.

Μας μίλησε για την γνωριμία του και την συνεργασία του με την Katerine Duska και την συνεργασία τους στον περσινό διαγωνισμό της Eurovision, καθώς επίσης και για το πρώτο single του “ΑΝΕΜΟΣ” που κυκλοφόρησε πρόσφατα και έχει μπει στις καρδιές μας για τα καλά!

Επίσης, μας αποκαλύπτει ότι σύντομα θα κυκλοφορήσουν άλλο 2 single, τα οποία θα τα ερμηνεύει ο ίδιος και αργότερα ο νέος του δίσκος.

Σαφώς και αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια και στην μπάντα του, από την οποία με τα μέλη του συγκροτήματος είναι μέχρι και σήμερα φίλοι.

Αργότερα πήρε την απόφαση να πάει στο Λονδίνο, για να διευρύνει τα όριά του και τις γνώσεις του στην μουσική και εκεί γνώρισε τον Γιώργο Λάνθιμο. Αποτέλεσμα αυτής της γνωριμίας είναι το παρακάτω video clip στο τραγούδι του “Baby Asteroid”!

Τον Μάρτιο θα έχει περιοδεία στο εξωτερικό και αργότερα θα γυρίσει πάλι πίσω στην Ελλάδα και μας υπόσχεται πολλές και όμορφες εκπλήξεις!

Για να βρείτε τις ημερομηνίες και τις τοποθεσίες που θα εμφανιστεί επισκεφτείτε την επίσημη σελίδα του: http://leonofathens.com/

Επίσης, πρόσφατα κέρδισε το πρώτο βραβείο στην κατηγορία «Folk/Singer-Songwriter» στον διεθνή μουσικό διαγωνισμό «Unsigned Only Music Competition» που διεξήχθη στο Nashville.

Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη όπως μεταδόθηκε στον NGradio.gr την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου εδώ:


						
					

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%