NG Συνεντεύξεις

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ |Τάκης Ζαχαράτος: «Οι ηθοποιοί δεν με θεωρούν ηθοποιό και οι τραγουδιστές δεν με θεωρούν τραγουδιστή»

today20 Μαΐου, 2019

Background
share close

Ο πολυτάλαντος Τάκης Ζαχαράτος μιλάει στον NGradio.gr για τα επερχόμενα δισκογραφικά σχέδιά του και την συνεργασία του με τον Μίμη Πλέσσα!

Έχει κυκλοφορήσει κάποια singles από την Panik Records με τελευταίο το “Σε θέλω τόσο”, σε μουσική του Θέμη Παναγιωτίδη και στίχους της Όλγας Βλαγοπούλου!

Έως τώρα έχει συνεργαστεί και με τον Γιώργο Θεοφάνους (“Έλα”), με τον Κωνσταντίνο Παπαδούκα, την Αντράννα Σεργίδου και αναμένουμε τις νέες συνεργασίες, μεταξύ αυτών και αυτή με τον συνθέτη Μίμη Πλέσσα! Συγκεκριμένα έχουν αρχίσει ήδη τις ηχογραφήσεις για το νέο τους τραγούδι, το οποίο θα είναι αφιερωμένο στον Φιλοποίμην Φίνο, τον άνθρωπο που έκανε τόσες πολλές επιτυχίες στον ελληνικό κινηματογράφο! Τους στίχους θα υπογράφει ο Τάκης Ζαχαράτος και ο τίτλος θα είναι «Στη Φίνος Φιλμ Πάμε Μια Βόλτα»!

«Ο Μιχάλης Κακογιάννης μου είπε ότι είμαι πολύ καλός ηθοποιός και η Μαρινέλλα ότι είμαι πολύ καλός τραγουδιστής αλλά οι ηθοποιοί δεν με θεωρούν ηθοποιό και οι τραγουδιστές δεν με θεωρούν τραγουδιστή!», τονίζει συγκεκριμένα ο Τάκης Ζαχαράτος, ο οποίος μάλλον είναι μία κατηγορία από μόνος του καθώς σε ένα από τα επερχόμενα singles που θα κυκλοφορήσουν έχει γράψει και μουσική!

Αναμένουμε κι άλλες εκπλήξεις και παραστάσεις από τον αγαπημένο Τάκη Ζαχαράτο!

Επίσης, guest εμφάνιση στην συνέντευξη έκανε η απρόβλεπτη Βάνα Μπάρμπα, η οποία ήταν περαστική από τον σταθμό και βγήκε στον αέρα να ευχαριστήσει τον Τάκη για όλες τις συμμετοχές του που έχει κάνει αφιλοκερδώς σε όλα τα φιλανθρωπικά που έχει διοργανώσει!

Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη που παραχώρησε στην Βασιλεία Περόγλου την Πέμπτη 15 Μαΐου:

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%