NG Συνεντεύξεις

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ | Μιχάλης Ρακιντζής: «Αν αγαπάς την μουσική δεν έχεις κλισέ»

today13 Ιανουαρίου, 2020

Background
share close

Ο Μιχάλης Ρακιντζής δίνει μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον NGradio.gr, καλεσμένος στην εκπομπή “Ή το ‘χεις Ή δεν το ΄χεις» με την Βασιλεία Περόγλου.

Μετά από απαίτηση των ακροατών καταφέραμε και συνδυάσαμε το πρόγραμμά μας ώστε να έρθει στον σταθμό και να τον γνωρίσουμε και από κοντά!

Βέβαια, μπορείτε να τον απολαύσετε στο νέο του “Funky Concept” στον Σταυρό του Νότου για ακόμα δύο Σάββατα, 11 & 18 Ιανουαρίου.

Από τα παιδικά του χρόνια, τα συγκροτήματα, την επιτυχία στο εξωτερικό, την σόλο πορεία του αργότερα, την συνεργασία με την Ίαν Γκίλαν μέχρι τον τελευταίο του δίσκο “Insane” που κυκλοφόρησε το 2018.

Ακούστε το εδώ:

Σε όλη αυτή την συζήτηση δεν έλειψαν και τα μελλοντικά σχέδια. Μέσα στο 2020 ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει την νέα του δισκογραφική δουλειά η οποία είναι ακόμα σε πρώιμο στάδιο.

«Κάθε δουλειά έχει τα δικά της και όλες μου τις δουλειές τις αγαπάω για΄τι όλες μου οι δουλειές είμαι εγώ σε διαφορετικές περιόδους της ζωής μου», ομολογεί.

«Κάθε είδος μουσικής είναι σαν να χτίζεις ένα οικοδόμημα! Άπαξ και ολοκληρωθεί τελείωσε αυτό! Πας κάπου αλλού και χτίζεις! Δεν μπορούν όλα να εξελιχτούν. Κάθε τι έχει και το όριό του!», αναφέρει με αφορμή τα τόσα διαφορετικά είδη που έχει ο ίδιος ασχοληθεί και μπορεί κάποιος να ακούσει στα τραγούδια του Μιχάλη Ρακιντζή.

Νομίζω ότι αν αγαπάς την μουσική δεν έχει κλισέ! Υπάρχουν ωραίες μουσικές σε όλα τα είδη, σε όλες τις χώρες, σε όλα τα μήκη και τα πλάτη!», αναφέρει χαρακτηριστικά δηλώνοντας την αγάπη του για την μουσική στο σύνολό της!

Δείτε ολόκληρη την συζήτηση που είχε με την Βασιλεία Περόγλου την Τετάρτη 8 Ιανουαρίου, όπως μεταδόθηκε στον NGradio.gr εδώ:


						
					

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%