Ραδιοφωνικός Παραγωγός

Αλέξανδρος Κοντογιώργης

Background


O Αλέξανδρος Κοντογιώργης γεννήθηκε στο Περιστέρι της Αθήνας στις 3/3/1990 και μεγάλωσε στο Κιλκίς όπου και διαμένει με την σύντροφο του και την κόρη τους. Έχει ολοκληρώσει την Δευτεροβάθμια εκπαίδευση και εκτός από το ραδιόφωνο αγαπάει και την συγγραφή. Το 2015 ξεκίνησε να αρθρογραφεί στα social media(facebook) αλλά και σε τοπική εφημερίδα του Κιλκίς. Αρκετά από τα άρθρα του έχουν φιλοξενηθεί σε ιστολόγια και σελίδες σχετικές με την ψυχολογία και την αυτοβελτίωση.

Ο “Παλμός” που θα εκδοθεί μέσα στο καλοκαίρι το 2022 είναι το πρώτο του συγγραφικό έργο που υπογράφει ως “EL Oro” και αποσκοπεί στην ενδυνάμωση του νου και της ψυχής δια μέσω των συναισθήσεων και της συνείδησης στη ζωή των ανθρώπων. Η δημιουργία εκπαιδευτικών σεμιναρίων αυτοβελτίωσης και ραδιοφωνικών εκπομπών όπου ο “Παλμός” θα γίνεται πράξεις, είναι ο απώτερος στόχος του. Ο λόγος του είναι δοκιμιακός και η γραφή του αρκετά απλοϊκή ώστε να μην μπερδεύει τον αναγνώστη. Το πάθος του για την συγγραφή και την δημιουργικότητα εμπεριέχεται μέσα στο αγαπημένο του μοτό:

Η συγγραφή είναι η ζωγραφική της πολύχρωμης ψυχής μας.

Μαζί με την γυναίκα του είναι ιδιοκτήτες εστιατορίου στο κέντρο του Κιλκίς με την επωνυμία “Tratamento”. Εκεί, εκτός από την ικανοποίηση των ψυχικών αναγκών, λαμβάνει χώρα και η “ικανοποίηση των πιο απαιτητικών ουρανίσκων”.

Μπορείς να μάθεις περισσότερα για την δράση του και τις αλλαγές που έχει καταφέρει στις ζωές χιλιάδων ανθρώπων, στην σελίδα του στο Facebook:

“Αλέξανδρος Κοντογιώργης ΕL Oro Αναγνώσεις”

Facebook

Rate it
[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%