Σινεμά - TV

΄Εξι νέες τηλεοπτικές σειρές από το φθινόπωρο

today28 Μαΐου, 2015

Background
share close

Η τηλεόραση έχει εξελιχθεί. Πάρα πολύ μάλιστα. Λίγο το Game of Thrones και το Vikings, ακόμα περισσότερο το American Horror Story και το Sherlock αλλά και το Big Bang Theory στο πιο κωμικό, η αλήθεια είναι ότι η μικρή οθόνη έχει διεγείρει την περιέργεια για το τι θα ακολουθήσει.

Οι τηλεοπτικές παραγωγές που θα ξεκινήσουν από το φθινόπωρο του 2015 είναι πολλές και φαντάζουν το ίδιο καθηλωτικές.

 

x-files
The X-Files
Λέγεται ότι θα ξεκινήσει στις αρχές του 2016, αλλά για τον νέο κύκλο αυτής της σειράς αξίζει η αναμονή. Οι θαυμαστές είμαστε κατενθουσιασμένοι με τα νέα και όχι άδικα. Μετά από μία δεκαετία εκτός τηλεοπτικού αέρα, οι πράκτορες Mulder και Scully επιστρέφουν με δημιουργό τον παλιό γνώριμοΚρις Κάρτερ, ο οποίος έχει υποσχεθεί ότι θα επαναφέρει στις οθόνες σχεδόν όλο το πρωταγωνιστικό καστ, όπως το ξέραμε. Ο επίσημος τίτλος δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί και προς το παρόν το σχέδιο λέγεται The X- Files Revival.

 

minority

Minority Report
Το φθινόπωρο του 2015 ξεκινά και το Minority Report. Η σειρά είναι από καιρό στα σκαριά και η τηλεοπτική μεταφορά της επιτυχίας του Στίβεν Σπίλμπεργκ  μάς μεταφέρει μία δεκαετία πριν κλείσει η μονάδα αποστολών, τότε που προσπαθούσαν οι πρωταγωνιστές να ζήσουν σαν φυσιολογικοί άνθρωποι. Για την ιστορία, ένας από την ομάδα συνεργάζεται με έναν ντετέκτιβ από την Ουάσινγκτον, με τον οποίο θα προσπαθήσει να αποκρυπτογραφήσει το παζλ των οραμάτων του. Welcome στο τηλεοπτικό σύμπαν του sci fi από το κανάλι Fox.

 

scream

 

Scream Queens
Την ίδια εποχή, δηλαδή το φθινόπωρο του 2015, ξεκινά και το Screaming Queens, η τελευταία προσφορά του Ryan Murphy στους λάτρεις του τρόμου και της κωμωδίας σε εφηβικές αποχρώσεις. Η παραγωγή κρατά καλά κρυμμένα τα μυστικά της για τη νέα αυτή τηλεοπτική “εμμονή”, όπως διαφημίζεται, αλλά στην επίσημη ανακοίνωση αποκαλύφθηκε ότι το θέαμα θα είναι “μισό μαύρη κωμωδία, μισό σπλάτερ”, κάτι που αν μη τι άλλο ακούγεται ενδιαφέρον.

 

grinder

The Grinder
Τρίτη είσοδος για το φθινόπωρο το The Grinder, με το Rob Lowe να “μετακομίζει” τηλεοπτικά από το NBC και το Parks and Recreation στο Fox. Στη σειρά αυτή θα υποδυθεί έναν ηθοποιό που έπειτα από οκτώ χρόνια που παίζει τον δικηγόρο αποφασίζει να γίνει ένας πραγματικός υπερασπιστής του νόμου εκτός οθόνης. Σε κωμική χροιά, η νέα αυτή σειρά είναι κάτι διαφορετικό από όλα τα τύπου θριλεράκια , τα οποία προτείνονται τον τελευταίο καιρό.

 

frankenstein

The Frankenstein Code
Συνεχίζοντας στο πνεύμα του τρόμου, το The Frankenstein Code θα ξεκινήσει στις αρχές του 2016. Με ελαφρώς αλλαγμένη την κλασική ιστορία, στη συγκεκριμένη τηλεοπτική εκδοχή, ο πρωταγωνιστής προσπαθεί να λύσει το μυστήριο του φόνου του και να βοηθήσει τον γιο του. Στα περίεργα της σειράς είναι το γεγονός ότι αυτός ο Φράνκενστάιν θα πρέπει να επιστρέφει κάθε 24 ώρες σε μία ειδική δεξαμενή, όπου θα πέφτει σε…χειμερία νάρκη περιορισμένου χρόνου.

 

lucifer

Lucifer
Το 2016 περιμένουμε και το Lucifer. Ο ίδιος ο Διάβολος έχει εγκαταλείψει την Κόλαση και ζει ανάμεσα στους ανθρώπους ως ταπεινός ιδιοκτήτης ενός κλαμπ. Αλλά οι ουράνιες δυνάμεις βρίσκονται εκεί για να τον αναγκάσουν να επιστρέψει στα γνωστά του λημέρια, την ίδια στιγμή που αυτός συνεργάζεται με έναν αστυνομικό για να εξιχνιάσει τη δολοφονία κάποιου κοριτσιού, που σκοτώθηκε έξω από το κλαμπ του. Η αλήθεια είναι πως η συγκεκριμένη σειρά έχει τόσες πιθανότητες να είναι γελοία όσες και εξαιρετική. Ο χρόνος θα δείξει.

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%