Σινεμά - TV

17/12/2020 | Category: Σινεμά - TV

Ποιες σειρές έρχονται στο Netfilx τον Ιανουάριο

Το Netflix ανακοίνωσε όλα τα νέα του προγράμματα που θα κυκλοφορήσουν στον Ιανουάριο του 2021.

Νέες σειρές αλλά και κλασσικές ταινίες θα κάνουν την εμφάνισή τους και φυσικά καινούριες σεζόν από σειρές που παίζονται ήδη.

Μεταξύ των πρώτων προγραμμάτων που θα δούμε στην πλατφόρμα και η έξυπνη εκπομπή «Η Ιστορία των βρισιών» που θα παρουσιάζει για το Netflix, ο Νίκολας Κέιτζ και η οποία «σκάει» στις 5 Γενάρη.

Όσο για το Cobra Kai για κάποιον μυστήριο λόγο, το Netflix αποφάσισε να διαγράψει την πρεμιέρα της σειράς, η οποία ήταν αρχικά προγραμματισμένη για τις 8 Ιανουαρίου και να κρατήσει για λίγο ακόμη τους νοσταλγού του Karate Kid σε αγωνία με ένα αόριστο «έρχεται τον Ιανουάριο».

Ντοκιμαντέρ και παιδικά προγράμματα στο Netflix

Αν και συνήθως η πλατφόρμα ανακοινώνει λίστα με νέες ταινίες που φέρνει ειδικά για τους συνδρομητές της, αυτή τη φορά, αρκείται σε μια λίστα νέων ντοκιμαντέρ, 6 τον αριθμό, που θα βγουν στο Netflix από την 1η Γενάρη.

Πλάι σε αυτά και τέσσερα προγράμματα αποκλειστικά για παιδιά, που θα κάθονται σπίτι και σίγουρα θα θέλουν κάτι για να περάσουν δημιουργικά τον χρόνο τους (όσο δημιουργική μπορεί να είναι η τηλεόραση!).

Τέλος, το Netflix ανακοινώνει τη συμφωνία του με μια σειρά από στούντιο παραγωγής, προκειμένου να αναρτήσει στην πλατφόρμα παλιότερες και αγαπημένες ταινίες από το παρελθόν. Στη λίστα θα ξεχωρίσετε τις ταινίες «Μπόνι και Κλάιντ», «Πιάσε με αν μπορείς», Goodfellas, τις δύο συνέχειες του Sex And The City και το σκανδαλιστικό Striptease.

Πηγή: iefimerida.gr