Σινεμά - TV

Αλλαγή στη στολή του Spiderman

today17 Οκτωβρίου, 2018

Background
share close

Τη δεκαετία του 1960 ο Στιβ Ντίτκο είχει σχεδιάσει μία στολή για τον Σπάιντερμαν πολύ πιο σκούρα στο χρώμα από αυτήν που τον μάθαμε και τον έχουμε συνηθίσει.

Όπως δείχνουν στιγμιότυπα από τα γυρίσματα στη Νέα Υόρκη του “Spiderman: Far From Home”, αυτή θα είναι η στολή που θα φοράει αυτή τη φορά ο υπερήρωας της Marvel.

Η σκούρα μπλε, σχεδόν μαύρη στολή, φαίνεται στο παρακάτω βίντεο όπου ο Σπάιντερμαν (δεν γνωρίζουμε αν κάτω από τη μάσκα είναι ο πρωταγωνιστής Τομ Χόλαντ ή κάποιος κασκαντέρ) απογειώνεται κρατώντας στην αγκαλιά του τη Μέρι Τζέιν (Ζεντάγια).

Ο πρόεδρος των Marvel Studios Κέβιν Φέιτζ έχει δηλώσει ότι στο «Far From Home» ο Σπάιντερμαν θα αφήσει για πρώτη φορά τη Νέα Υόρκη και ότι η περιπέτεια θα εκτυλίσσεται στο Λονδίνο, στον απόηχο όσων συνέβησαν στην ταινία «Εκδικητές: Ο Πόλεμος της Αιωνιότητας» (όπου, παρεμπιπτόντως, ο Σπάιντερμαν έγινε… σκόνη μαζί με τους μισούς υπερήρωες της Marvel). Προς το παρόν, πάντως, γυρίζονται οι σκηνές της Νέας Υόρκης και πάντα υπάρχει διαθέσιμο κάποιο κινητό για να μας μεταφέρει φωτογραφίες όπως οι παρακάτω (που δεν είναι και ιδιαίτερα κολακευτικές για τον ήρωα κατά τη γνώμη μας…).

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

#SpiderManFarFromHome set photos confirm that the wall-crawler is getting a brand new suit in the sequel! What do you think of the red and black? Check out a set video at CBM – 🔗 in bio | https://tinyurl.com/ycn3k9pv #SpiderMan #TomHolland #Zendaya #MCU #MarvelStudios #FarFromHome #MovieNews

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Comic Book Movie (@comic.book.movie) στις

NO REUSE, Tom Holland, Zendaya, Spider Man: Far From Home, Filming Set

 

Πηγή: reader.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%