Σινεμά - TV

Δείτε το πρώτο τρέιλερ του Terminator: Dark Fate

today25 Μαΐου, 2019

Background
share close

Η νέα ταινία του Εξολοθρευτή έρχεται και η «Σάρα Κόνορ» επιστρέφει.

Το φιλμ είναι συνέχεια του “Terminator 2: Judgment Day” (Εξολοθρευτής 2: Μέρα Κρίσης), σίκουελ δηλαδή των δύο πρώτων ταινιών του Εξολοθρευτή.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Τιμ Μίλερ του “Deadpool” και το σενάριο-παραγωγή ο Τζέιμς Κάμερον.

Στον ρόλο του κακού ο Γκάμπριελ Λούνα. Ο νέος εξολοθρευτής είναι ακόμα πιο εξελιγμένος και άκρως επικίνδυνος. Όπως φαίνεται και στο επίσημο trailer, μπορεί να πολλαπλασιάζεται, δημιουργώντας αντίγραφα του εαυτού του με έναν σκοπό: Τον αφανισμό των επιζώντων. Ο καινούργιος εξολοθρευτής είναι πολύ ζόρικος, βάζοντας δύσκολα σε Μακένζι Ντέιβις (ένα υβρίδιο ανθρώπου-μηχανής) και λοιπούς «καλούς». Μέχρι που κάνει την εμφάνισή της η Λίντα Χάμιλτον aka Σάρα Κόνορ, 62 Μαΐων παρακαλώ, και γίνεται χαμός! Από το trailer δεν θα μπορούσε να λείπει και ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, στον ρόλο του αυθεντικού T-800 που λειτουργεί ακόμα…

Η 62χρονη Λίντα Χάμιλτον (aka Σάρα Κόνορ) επιστρέφει στο «Terminator: Dark Fate»


Η ταινία κάνει πρεμιέρα την 1η Νοεμβρίου και ήδη οι φανατικοί του Terminator μετρούν αντίστροφα, ελπίζοντας σε μια καλή συνέχεια -αντάξια των δύο πρώτων φιλμ που άφησαν ιστορία τη δεκαετία του ’80 και του ’90. Το ίδιο και η Paramount Pictures, που δεν θέλει σε καμία περίπτωση ένα «ναυάγιο» στο Box Office.


Πηγή: athensvoice.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%