Lifestyle

«Επανασύνδεση» Τζένιφερ Ανιστον και Μπραντ Πιτ – Σκέφτονται να γυρίσουν μαζί ταινία

today1 Αυγούστου, 2018

Background
share close

Επανασύνδεση και μάλιστα γρήγορα φαίνεται πως «ψήνεται» ανάμεσα στην Τζένιφερ Άνιστον και τον Μπραντ Πιτ σύμφωνα με τα όσα αναφέρει άτομο από το κοντινό περιβάλλον των δύο ηθοποιών.

Βέβαια δεν πρόκειται για ερωτική επανασύνδεση αλλά για επαγγελματική, καθώς σύμφωνα με το περιοδικό Heat Magazine οι δύο πρώην σκέφτονται σοβαρά να πρωταγωνιστήσουν μαζί σε μία ρομαντική κομεντί, τώρα που πλέον είναι και φίλοι.

Συγκεκριμένα μία πηγή ανέφερε στο περιοδικό πως «η Τζένιφερ Άνιστον και ο Μπραντ Πιτ όχι μόνο πλέον μιλάνε συχνά επειδή είναι φίλοι, αλλά εξετάζουν σοβαρά την ευκαιρία να είναι μαζί για πρώτη φορά σε μία μεγάλη ταινία».

Οι δύο πρώην σκέφτονται σοβαρά να πρωταγωνιστήσουν μαζί σε μία ρομαντική κομεντί, τώρα που πλέον είναι και φίλοι.

Οι ρόλοι που έχουν σχεδιαστεί για τους δύο ηθοποιούς δεν είναι ακόμη γνωστοί, πάντως το ρεπορτάζ αναφέρει πως δεν πρόκειται να παίξουν τους δύο πρώην συντρόφους στην μεγάλη οθόνη.

«Δεν θα παίξουν τους εραστές ή κάτι τέτοιο, αλλά το έργο που προορίζεται γι αυτούς είναι ρομαντική κομεντί. Ο παραγωγός της ταινίας είναι πραγματικά ενθουσιασμένος και πιστεύει πως οι δυο τους θα κάνουν την μεγάλη έκπληξη στο κάστινγκ», ανέφερε η ανώνυμη πηγή.

Δεν θα παίξουν τους εραστές ή κάτι τέτοιο, αλλά το έργο που προορίζεται γι αυτούς είναι ρομαντική κομεντί».

Βέβαια να σημειωθεί πως δεν είναι η πρώτη φορά που Τζένιφερ Άνιστον και Μπραντ Πιτ μπορεί να είναι μαζί πίσω από τις κάμερες. Οι δυο τους είχαν εμφανιστεί και το 2011 αυτή τη φορά στη μικρή οθόνη, όταν η Άνιστον έπαιζε ακόμη στη γνωστή σειρά «Τα φιλαράκια».

Πάντως, άλλα δημοσιεύματα αναφέρουν πως δεν υπάρχει καμία ερωτική επανασύνδεση ανάμεσα στους δύο ηθοποιούς και πως οι δυο τους είναι μόνο φίλοι και τίποτα άλλο.

 

Πηγή: iefimerida.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%