Σινεμά - TV

Επιστροφή στο μέλλον! Πρώτες εικόνες για το «Wonder Woman 1984»

today18 Ιουνίου, 2018

Background
share close

Η Πάτι Τζένκινς έχει ξεκινήσει ήδη την προετοιμασία για το «Wonder Woman 2» (ή «Wonder Woman 1984» όπως μας συστήνεται πλέον») που είναι προγραμματισμένο για να βγει τον Νοέμβριο 2019. Μετά τη μεγάλη επιτυχία της πρώτης ταινίας το καλοκαίρι που μας πέρασε και την πεποίθηση ότι μια υπερηρωίδα μπορεί να σηκώσει από μόνη της τα βάρη ενός blockbuster, χωρίς να είναι συμπληρωματικός χαρακτήρας, η Τζένκινς και οι συνεργάτες της γνωρίζουν πως δεν έχουν πλέον το προνόμιο μιας πρωτότυπης ιστορίας  και πρέπει να βρουν μια ενδιαφέρουσα πλοκή για να συντηρηθεί η επιτυχία της Wonder Woman.

Στην αναζήτηση του villain πάνω στον οποίο θα στηριχθεί η νέα ταινία, η Τζένκινς μαζί με τον Τζεφ Τζονς της DC και τον Ντέιβιντ Κάλαχαν («The Expendables», «Ant-Man»), θα χρησιμοποιήσουν μια γυναίκα από το παρελθόν του κόμικ, την Δρ. Μπάρμπαρα Αν Μινέρβα, γνωστότερη ως Cheetah. Μετά από αναζητήσεις και συζητήσεις κατέληξαν στην Κρίστεν Γουίγκ («Bridesmaids», «Ghostbusters»), την οποία ήθελε από την αρχή η Πάτι Τζένκινς ως την ηθοποιό που θα βρίσκεται απέναντι από την Γκαλ Γκαντότ.

Μετά την Γουίγκ, άλλη μια προσθήκη ανακοινώθηκε πρόσφατα. Ο Πέδρο Πασκάλ, γνωστός από το «Game of Thrones», θα έχει κάποιον βασικό, αλλά άγνωστο ώς τώρα σε μας, ρόλο στην ταινία, συμμετέχοντας σε έναν κόσμο που δεν του είναι τελείως άγνωστος καθώς το 2011 είχε βρεθεί στον πιλότο της τηλεοπτικής τότε «Wonden Woman». Ο Πασκάλ, που πέρα από το «Game of Thrones» έχει παίξει στο «Narcos» αλλά και στην πρόσφατη συνέχεια του «Kingsman», είχε ξανασυνεργαστεί με την Τζένκινς πριν από χρόνια στην τηλεταινία «Exposed».

Η ταινία θα διαδραματίζεται στη δεκαετία του ’80, θα σχετίζεται με την κόντρα ΗΠΑ-ΕΣΣΔ και ώς τώρα δεν είχε επιβεβαιωθεί η παρουσία του Κρις Πάιν, που πλαισίωσε την Γκαλ Γκαντότ στην πρώτη της περιπέτεια. Τελικά, η Warner κυκλοφόρησε νέες φωτογραφίες, έχοντας τον Πάιν σε μια από αυτές και μένει να δούμε ποιο είναι το σεναριακό εύρημα που του χαρίζει τη συμμετοχή.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει την 1η Νοεμβρίου 2019.

 

Πηγή: cinemagazine.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%