Σινεμά - TV

Έρχεται η “Supergirl” στη μεγάλη οθόνη

today8 Αυγούστου, 2018

Background
share close

Οι Warner Bros. και DC Entertainment ενώνουν τις δυνάμεις τους για την παραγωγή νέας ταινίας “Supergirl”.

Σύμφωνα με το Deadline, η ξαδέρφη του Superman πρόκειται να εμφανιστεί στη μεγάλη οθόνη, σε νέα ταινία το σενάριο της οποίας θα υπογράφει ο Oren Uziel.

Το στούντιο δεν έχει προσλάβει ακόμη σκηνοθέτη, αλλά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι είναι πιθανώς η σκηνοθεσία να ανατεθεί σε γυναίκα.

Η Μελίστα Μπένοϊστ, που υποδύεται τη “Supergirl” στην τηλεοπτική σειρά, δεν θα αναλάβει τον ρόλο στην ταινία.

Στην πρώτη ταινία του 1984, η Έλεν Σλέιτερ ερμήνευσε τη δημοφιλή ηρωίδα.

Δεν έχει γνωστοποιηθεί αν ο Χένρι Καβίλ θα επαναλάβει τον ρόλο του ως Superman στην επερχόμενη ταινία, όμως πρόσφατα αποκάλυψε ότι “θέλει να αφηγηθεί ακόμα περισσότερο την ιστορία”, όταν ρωτήθηκε για την επιστροφή του στο σύμπαν της DC.

“Αν αρχίσει να συμβαίνει και με τους συναρπαστικούς κινηματογραφιστές, με τους οποίους έχω στενές σχέσεις, τότε θα το κάνω, γιατί θέλω να πω περισσότερα για την ιστορία του Superman”, ανέφερε.

Η σούπερ ηρωίδα εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο “Comics Action # 252” από τον συγγραφέα Ότο Μπλάιντερ και τον εικονογράφο Αλ Πλαστίνο. Είναι η ιστορία της Kara Zor-El, η οποία γεννήθηκε και μεγάλωσε στην πόλη Argo – ένα κομμάτι του Crypton που σώθηκε από την καταστροφή. Όταν η πόλη είναι καταδικασμένη, η Kara αποστέλλεται στη Γη από τους γονείς της για να ανατραφεί από τον ξάδερφό της Kal-El, γνωστό ως Superman. Για να μην αποκαλυφθεί η Supergirl υιοθέτησε τη μυστική ταυτότητα της ορφανής Linda Lee και έκανε σπίτι της το Midvale Orphanage.

 

Πηγή: news247.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%