Σινεμά - TV

Ετοιμαστείτε για νέο κόλλημα μετά το Game Of Thrones

today10 Μαρτίου, 2019

Background
share close

Αυτό τουλάχιστον μαρτυρούν οι πληροφορίες σχετικά με δύο πρίκουελ που θα αρχίσουν να προβάλλονται από το 2021.

Πρίκουελ του Game of Thrones και πρίκουελ του Lord of the Rings.

Αν υποθέσουμε ότι το HBO θα κινηθεί στο ίδιο μονοπάτι, θα έχουμε χοντρικά επεισόδια αξίας 8-10 εκατομμυρίων δολαρίων. Αυτό το τεράστιο ποσό θα ωχριά μπροστά σε αυτό που θα κοστίζει κάθε επεισόδιο του Lord of the Rings.

Συνολικά 1 δισεκατομμύριο δολάρια είναι ο προϋπολογισμός που έχει εγκριθεί σύμφωνα με το Hollywood Reporter. Μόνο για την πρώτη σεζόν! Δεν τίθεται αμφιβολία ότι πρόκειται για μυθικό αριθμό. Ειδικά σε περίπτωση που δεν έχουμε μια σεζόν 24 επεισοδίων, αλλά 10-13 που είναι η λογική σε πλατφόρμες όπως το Amazon, τότε είναι πιθανό να δούμε επεισόδια με προϋπολογισμό κανονικής κινηματογραφικής ταινίας.

Κι αν ο προϋπολογισμός θυμίζει κινηματογράφο, τότε και το περιεχόμενο θα μπορεί να σταθεί ως τέτοιο. Κάθε επεισόδιο και μια ταινία. Ίσως δηλαδή να είναι πιο σωστό να μιλάμε για δεκαλογία παρά για σειρά.

Το συγκεκριμένο ποσό δικαιολογείται απόλυτα από την επιθυμία του Τζεφ Μπέζος να έχει στην πλατφόρμα του το επόμενο «Game of Thrones». Γι΄αυτόν ακριβώς το λόγο ο Τζον Ντέιν και ο Πάτρικ ΜακΚέι, οι δύο επικεφαλής του σεναρίου, θα έχουν μια ομάδα σεναριογράφων για κάθε επεισόδιο. Η αρτιότητα είναι ζητούμενο και γι΄αυτό κιόλας δουλεύονται όλα ήδη από τώρα για το 2021.

Όσον αφορά το τι θα δούμε, κατά 99% το ένα prequel που έχει επιβεβαιωθεί ως σήμερα θα μας πάει στο παρελθόν του Άραγκορν και θα μας δείξει τη ζωή των Ντουνεντάιν. Στο Lord of the Rings αναφέρεται ως Ranger του Βορρά, ενώ και στο Hobbit γίνεται αναφορά στο φινάλε από τον πατέρα του Λέγκολας, τον Θράντουιλ.

Αποτέλεσμα εικόνας για αραγκορν

Ο Άραγκορν, γιος του Άραθορν και της Γκιλράεν, απόγονος του Ελέντιλ, άρα απόγονος και του Νούμενορ. Από μικρός στάλθηκε να ζήσει ως Ντουνεντάιν με το όνομα Εστέλ που σημαίνει Ελπίδα, ώστε να μείνει στη σκιά και να μην τον αναζητήσει ο Σάουρον. Στα χρόνια της πρώτης νιότης ο Άραγκορν βρέθηκε στο στράτευμα του Θένγκελ του Ρόχαν και του Εκθέλιον της Γκόντορ.

Όλα τα παραπάνω δείχνουν ένα μεγάλο παρελθόν και πολλά σημεία που το Lord of the Rings δεν μπόρεσε να αναπτύξει στο χρόνο που είχε διαθέσιμο.

Εξίσου ενδιαφέρον θα έχει να δούμε αν θα υπάρξει κάποια σύνδεση προσώπων με το παρελθόν. Το Amazon φέρεται να έχει κάνει κρούση στον Πίτερ Τζάκσον για να βρεθεί έστω στην παραγωγή, αν όχι να σκηνοθετήσει κάποιο επεισόδιο, και στον Βίγκο Μόρτενσεν για να παρουσιαστεί σε σκηνές ως Άραγκορν.

 

Πηγή: belikeyou.gr

 

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%