Σινεμά - TV

Feel the Need! Πρώτη φωτογραφία από το σίκουελ του «Top Gun»

today31 Μαΐου, 2018

Background
share close

Ο Τομ Κρουζ ανέβασε στο twitter μία φωτογραφία από την πρώτη μέρα γυρισμάτων της νέας ταινίας «Top Gun» με τίτλο «Maverick».

Τριαντα δύο (!) χρόνια μετά την πρώτη ταινία, οι θρυλικές αερομαχίες του «Top Gun» επιστρέφουν και επίσημα. Η ταινία που απογείωσε την καριέρα του Τομ Κρουζ έχει σίκουελ και ο πασίγνωστος σταρ ανέβασε στο twitter την πρώτη φωτογραφία από τα γυρίσματα, συνοδευόμενη από τη διάσημη ατάκα της ταινίας του 1986: «Feel the Need».

Παρά το γεγονός ότι η ιδέα για ένα σίκουελ του «Top Gun» συζητιόταν εδώ και αρκετά χρόνια, το πρότζεκτ πήγαινε από αναβολή σε αναβολή εξαιτίας των δισταγμών του ίδιου του Κρουζ. Τελικά μετά από χρόνια αποφάσισε να ασχοληθεί στα σοβαρά δηλώνοντας χαρακτηριστικά στη Daily Mail: «Θα είχε πλάκα. Θα μου άρεσε να μπω ξανά μέσα σ’ εκείνα τα αεροσκάφη. Θα έπρεπε να είναι ρεαλιστικό. Δεν θέλω αεροπλάνα φτιαγμένα με CGI. Θα ήθελα να το γυρίσουμε, όπως γυρίσαμε το πρώτο.»

Ο πρόωρα χαμένος σκηνοθέτης της πρώτης ταινίας Τόνι Σκοτ, ενδιαφερόταν να επιστρέψει στη σκηνοθετική καρέκλα για το σίκουελ. Λίγες μέρες πριν τον τραγικό του θάνατο, αυτός κι ο Κρουζ έψαχναν τα κατάλληλα σημεία για τα γυρίσματα σε έναν ναυτικό αεροσταθμό στο Φάλον της Νεβάδα. Τελικά το «Top Gun: Maverick» θα σκηνοθετήσει ο Τζόζεφ Κοσίνσκι («Oblivion»), που έχει δώσει αξιόλογα διαπιστευτήρια με ’80s αναφορά στο «Tron Legacy», ενώ ο βετεράνος Τζέρι Μπρουκχάιμερ επιστρέφει στην παραγωγή.

Το «Top Gun: Maverick» αναμένεται να απογειωθεί 12 Ιουλίου 2019.

 

 

Πηγή: cinemagazine.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%