Σινεμά - TV

Ο Γιούαν ΜακΓκρέγκορ θα πρωταγωνιστεί στο «Doctor Sleep», το σίκουελ της «Λάμψης»

today15 Ιουνίου, 2018

Background
share close

Το 2013, ο Στίβεν Κινγκ επέλεξε να δώσει συνέχεια στη «Λάμψη» του, με το μυθιστόρημα «Doctor Sleep». Ο Κινγκ είχε εναντιωθεί βροντόφωνα στην κινηματογραφική μεταφορά της «Λάμψης» από τον Στάνλεϊ Κιούμπρικ και πιθανολογούμε ότι, αντίστροφα, ο Κιούμπρικ δεν θα έβρισκε ενδιαφέρον στο να διασκευάσει και το σίκουελ για το σινεμά. Το ενδιαφέρον όμως το βρήκε η Warner και ο Μάικ Φλάναγκαν και η ταινία τώρα μπαίνει μπροστά, με ημερομηνία εξόδου τον Ιανουάριο 2020.

Στο «Doctor Sleep», κεντρικός ήρωας είναι ο μικρός Ντάνι, δεκαετίες αφότου βρέθηκε με τον μπαμπά του στο στοιχειωμένο ξενοδοχείο. Ο Ντάνι δεν φωνάζει πια redrum, redrum, αλλά έχει αντιμετωπίσει τις παιδικές εμπειρίες του βουτώντας στο αλκοόλ. Οταν ο Ντάνι σταματά το ποτό, οι «ιδιαίτερες» δυνάμεις του επανέρχονται και τις αξιοποιεί βοηθώντας ετοιμοθάνατους ασθενείς σ’ ένα άσυλο. Εκεί θα συναντήσει την Αμπρα Στόουν, ένα κοριτσάκι μ’ ένα επίσης ιδιαίτερο χάρισμα, το οποίο τη θέτει σε κίνδυνο.

The Shining 607

Τον ενήλικα Ντάνι και πρωταγωνιστή της ιστορίας θα ενσαρκώσει ο Γιούαν ΜακΓκρέγκορ, ενώ το «Doctor Sleep» θα σκηνοθετήσει ο Μάικ Φλάναγκαν, ο οποίος, παρότι μεταχειρίστηκε ξανά βιβλίο του Στίβεν Κινγκ, το «Gerald’s Game» για το Netflix, έχοντας βάλει την υπογραφή του στα θρίλερ «Oculus» και «Ouija: Origin of Evil», καθόλου δεν μας πείθει ότι μπορεί να κάνει καλή ταινία. Ακόμα χειρότερα, ενώ γα το σενάριο του «Doctor Sleep» αρχικά είχε φροντίσει ο Ακίβα Γκόλντσμαν, τώρα ο Φλάναγκαν προχώρησε στη δική του διασκευή.

 

Πηγή:  flix.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%