Σινεμά - TV

Λεονάρντο Ντι Κάπριο & Μπραντ Πιτ στην πρώτη φωτογραφία απ’ τα γυρίσματα του «Once Upon a Time in Hollywood»

today29 Ιουνίου, 2018

Background
share close

Η πολυαναμενόμενη νέα ταινία του Ταραντίνο με το δυνατό πρωταγωνιστικό δίδυμο έχει την πρώτη της φωτογραφία.

Την πρώτη – ιστορική – φωτογραφία από τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Κουέντιν Ταραντίνο «Once Upon a Time in Hollywood» πόσταρε ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας στη λεζάντα “First look. #OnceUponATimeInHollywood”. Και λέμε ιστορική, καθώς η ένατη κατά σειρά ταινία του διάσημου σκηνοθέτη ενώνει για πρώτη φορά κινηματογραφικά δύο μεγάλα αστέρια του Χόλλυγουντ, τον Ντι Κάπριο με τον Μπραντ Πιτ.

First look. #OnceUponATimeInHollywood

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Leonardo DiCaprio (@leonardodicaprio) στις

Η λαμπερή τους συνύπαρξη ξεκίνησε σαν φήμη και επιβεβαιώθηκε λίγους μήνες νωρίτερα, ενώ πλέον έχουμε και την πρώτη – εντελώς  στυλ της δεκαετίας του ‘ 60 – εικόνα από τα γυρίσματα. Το θέμα της πολυαναμενόμενης ταινίας  επικεντρώνεται στην ιστορία του διαβόητου κατά συρροήν δολοφόνου  Τσαρλς Μάνσον, την ιδιαίτερη προσωπικότητά του και φυσικά τη δολοφονία της Σάρον Τέτι (σύζυγο του σκηνοθέτη Ρομάν Πολάνσκι), η οποία τότε ήταν οκτώ μηνών έγκυος. Ο σκηνοθέτης έχει δηλώσει πως η ταινία δεν έχει να κάνει με τους φόνους, αυτούς καθεαυτούς, λέγοντας: «Η ταινία δεν είναι για τον Τσαρλς Μάνσον, είναι για το 1969».

Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες στις 9 Αυγούστου 2019. Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο θα υποδυθεί τον Rick Dalton, πρώην τηλεοπτικό αστέρα μιας σειράς γουέστερν, ενώ ο Μπραντ Πιτ θα παίξει τον ρόλο του Cliff Booth, τον για χρόνια αντικαταστάτη του και κολλητό του φίλο που τον ντουμπλάρει στις επικίνδυνες σκηνές. Ο Ταραντίνο έχει συνεργαστεί ξανά με τους δύο πρωταγωνιστές στο παρελθόν σε δύο διαφορετικές ταινίες. Με τον Μπραντ Πιτ το 2009 στην ταινία «Inglourious Basterds» και με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο το 2012 στο «Django Unchained».

 

Πηγή: elculture.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%