Σινεμά - TV

Νέα ταινία για τη σχέση του Τζον Λένον με τη Γιόκο Όνο

today31 Οκτωβρίου, 2018

Background
share close

Από τον σκηνοθέτη της σειράς του HBO «Big Little Lies» Ζαν Μαρκ Βαλέ, θα μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη η θυελλώδης σχέση του Τζον Λένον με τη Γιόκο Όνο.

Η 85χρονη Όνο, που πριν από λίγο καιρό κυκλοφόρησε το «Warzone», έναν καινούργιο δίσκο με διασκευές διάσημων κομματιών από το σύνολο της σταδιοδρομίας της (μεταξύ των οποίων και το “Imagine”), αναλαμβάνει χρέη παραγωγού της νέας βιογραφικής ταινίας.

Ο Μάικλ ντε Λούκα (The Social Network) και ο Άντονι ΜακΚάρτεν (Η Θεωρία των Πάντων), θα είναι συμπαραγωγοί. Μάλιστα, ο ΜακΚάρτεν είχε ξεκινήσει το σενάριο της ταινίας πριν από αρκετό χρονικό διάστημα, προτού ενταχθεί στο σχέδιο ο Ζαν Μαρκ Βαλέ.

Ο Βαλέ, τώρα, όχι μόνο θα σκηνοθετήσει, αλλά θα ξαναγράψει το σενάριο του ΜακΚάρτεν, κάνοντας πολλούς να πιστεύουν ότι θα εστιάσει σε δύσκολες πτυχές της ζωής του διάσημου ζευγαριού.

Η Γιόκο Όνο γνώρισε τον Λένον το 1966 σε μία έκθεσή της στο Λονδίνο και δύο χρόνια αργότερα έγιναν ζευγάρι. Παντρεύτηκαν το 1969 και πέρασαν το ταξίδι του μέλιτος σε μία σουίτα του ξενοδοχείου Χίλτον στο Άμστερνταμ, απ’ όπου διαμαρτυρήθηκαν κατά του πολέμου του Βιετνάμ, με το περίφημο Bed-In. Το 1969 το επανέλαβαν στο Μόντρεαλ. Οι ορκισμένοι θαυμαστές των Beatles την κατηγόρησαν για τη διάλυση του συγκροτήματος. Μετά από ένα σύντομο χωρισμό στα μέσα της δεκαετίας του 1970, έγιναν και πάλι σύντροφοι μέχρι τη δολοφονία του Τζον Λένον το 1980 στη Νέα Υόρκη.

Ακόμη δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση ούτε για το ποιοι ηθοποιοί θα ενσαρκώσουν το θρυλικό ζεύγος της μουσικής, ούτε για το πότε προγραμματίζεται να προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες.

 

Πηγή: elculture.gr

 

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%