Σινεμά - TV

Ο κάπτεν Πικάρντ επιστρέφει στο «Star Trek»!

today7 Αυγούστου, 2018

Background
share close

Ύστερα από 178 επεισόδια της σειράς «Star Trek: The Next Generation» από το 1987 έως το 1994 και τέσσερις ταινίες – «Generations», «First Contact», «Insurrection», «Nemesis» – από το 1994 έως το 2002, ο σερ Πάτρικ Στιούαρτ θα επιστρέψει ως κάπτεν Ζαν-Λουκ Πικάρντ στο «Star Trek»!

Ο 78χρονος ηθοποιός που λατρεύτηκε από τους θαυμαστές της σειράς θα πρωταγωνιστήσει σε μια νέα σειρά που θα διαδραματίζεται είκοσι χρόνια μετά τα γεγονότα της ταινίας «Star Trek: Nemesis». Το επιβεβαίωσε ο ίδιος τόσο μιλώντας στο ετήσιο συνέδριο των φίλων της σειράς, όσο και με δήλωσή του μέσω Twitter:

«Θα είμαι πάντα πολύ περήφανος που υπήρξα μέρος του “Star Trek: The Next Generation”, αλλά όταν τελειώσαμε εκείνη την τελευταία ταινία την άνοιξη  2002, ειλικρινά ένιωσα ότι ο χρόνος μου με το Star Trek είχε κλείσει τον κύκλο του. Είναι επομένως μια αναπάντεχη αλλά υπέροχη έκπληξη να νιώθω συνεπαρμένος και αναζωογονημένος που επιστρέφω στον Ζαν-Λουκ Πικάρντ και που θα εξερευνήσω νέες διαστάσεις μαζί του. Να αναζητώ νέα ζωή για εκείνον, τη στιγμή που νόμιζα ότι αυτή τη ζωή είχε τελειώσει.

Στη διάρκεια αυτών των ετών που πέρασαν, ήταν συγκινητικό να ακούω ιστορίες για το πώς το “The Next Generation” ανακούφισε ανθρώπους, τους βοήθησε να ξεπεράσουν δύσκολες περιόδους στις ζωές τους ή για το πώς το παράδειγμα του Ζαν-Λουκ ενέπνευσε πολλούς να ακολουθήσουν τα βήματά του, να ανακαλύψουν την επιστήμη, την εξερεύνηση και τις ηγετικές τους ικανότητες. Νιώθω πως είμαι έτοιμος να επιστρέψω σε αυτόν για τον ίδιο λόγο – για να εξερευνήσω και να διαπιστώσω πόσο μπορεί να φωτίσει αυτούς τους πολύ συχνά σκοτεινούς καιρούς. Ανυπομονώ να δουλέψω με την καταπληκτική μας ομάδα καθώς επιχειρούμε να δώσουμε ζωή σε μια φρέσκια, αναπάντεχη και ταιριαστή ιστορία».

 

 

 

Πηγή: reader.gr

 

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%