Σινεμά - TV

Οι ταινίες αυτής της εβδομάδας

today27 Σεπτεμβρίου, 2018

Background
share close

Δείτε ποιες ταινίες προβάλλονται στις κινηματογραφικές αίθουσες αυτή την εβδομάδα (27/09 – 03/10)

Kin

Σκηνοθεσία: Τζος Μπέικερ, Τζόναθαν Μπέικερ
Ηθοποιοί: Τζακ Ρέινορ, Ζόι Κράβιτζ, Τζέιμς Φράνκο, Ντένις Κουέιντ, Μάιλς Τρούιτ, Κάρι Κουν
Είδος: δράση, περιπέτεια, επιστημονική φαντασία
Πρμειέρα: 27 Σεπτεμβρίου 2018

Περίληψη:
Ο πρώην κατάδικος (Τζάκ Ρέινορ) και ο υιοθετημένος μικρός αδελφός του (Μάιλς Τρούιτ) μπαίνουν στο στόχαστρο ενός εκδικητικού εγκληματία (Τζέιμς Φράνκο) και δύο στρατιωτών από άλλο πλανήτη. Για να ξεφύγουν τρέπονται σε φυγή αρματωμένοι με ένα μυστηριωδες όπλο που είναι και η μοναδική ασπίδα προστασίας τους.

 

Bel Canto

Σκηνοθεσία: Πολ Βάιτζ
Ηθοποιοί: Τζούλιαν Μουρ, Κεν Γουατανάμπε, Σεμπάστιαν Κοχ, Κρίστοφερ Λαμπέρτ, Έλσα Ζιλμπερστάιν
Είδος: δράμα, θρίλερ
Πρεμιέρα: 27 Σεπτεμβρίου 2018

Περίληψη:
Η Ροξάν Κρος (Τζούλιαν Μουρ),  διάσημη αμερικανίδα σοπράνο, ταξιδεύει στη Νότια Αμερική για να δώσει ένα πριβέ κονσέρτο για τα γενέθλια ενός πλούσιου ιάπωνα βιομήχανου (Κεν Γουατανάμπε). Στην συνάθροιση παρευρίσκονται πολιτικοί και διπλωμάτες, όταν ξαφνικά τη βίλα καταλαμβάνουν αντάρτες που απαιτούν την απελευθέρωση των φυλακισμένων συντρόφων τους. Έγκλειστοι στο ίδιο σπίτι επί ένα μήνα, όμηροι και απαγωγείς θα αναγκαστούν να βρουν κοινούς κώδικες επικοινωνίας ακόμα κι αν μιλούν διαφορετική γλώσσα. Η μουσική θα τους οδηγήσει με μοναδικό τρόπο στο να ξεπεράσουν τις έχθρες και τις διαφορές τους, ανακαλύπτοντας ότι αυτά που τους ενώνουν είναι πιο σημαντικά από αυτά που τους χωρίζουν.

 

Searching

Σκηνοθεσία: Ανίς Σαγκάντι
Ηθοποιοί: Τζον Τσο, Ντέμπρα Μέσινγκ, Τζόζεφ Λι, Μισέλ Λα
Είδος: θρίλερ
Πρεμιέρα: 27 Σεπτεμβρίου 2018

Περίληψη
Ένα δεκαεξάχρονο κορίτσι εξαφανίζεται και οι τοπικές αρχές αρχίζουν την αναζήτηση της. 37 ώρες περνάνε χωρίς κανένα στοιχείο κι έτσι ο πατέρας της αποφασίζει να την αναζητήσει εκεί όπου κανείς δεν έχει στραφεί. Εκεί που κρύβονται όλα τα μυστικά σήμερα: στο laptop της κόρης του.

 

Μια μικρή χάρη

Σκηνοθεσία: Πολ Φέιγκ
Ηθοποιοί:  Μπλέικ Λάιβλι, Λίντα Καρντελίνι, Άνα Κέντρικ, Ρούπερτ Φρεντ
Είδος: Δράμα, Μυστηρίου, Θρίλερ, Αστυνομική
Πρεμιέρα: 27 Σεπτεμβρίου 2018

Περίληψη: 
Η ιστορία επικεντρώνεται  στην Στέφανι,  μια μαμά «vlogger» που αναζητά την αλήθεια πίσω από την εξαφάνιση της καλύτερης της φίλης , της Έμιλi. Η Έμιλι ένα πρωινό της τηλεφωνεί και της ζητάει μια μικρή χάρη, να παραλάβει η Στέφανι τον γιό της από το σχολείο μέχρι η ίδια να επιστρέψει από την δουλειά της. Από εκείνη τη στιγμή αγνοούνται τα ίχνη της Έμιλι.

 

Blackkklansman (H παρείσφρηση)

Σκηνοθεσία: Σπάικ Λι
Ηθοποιοί: Τζον Ντέιβιντ Ουάσιγκτον, Άνταμ Ντράιβερ, Τόφερ Γκρέις, Λόρα Χάριερ,  Κόρεϊ Χόκινς, Ράιαν Έγκολντ, Άλεκ Μπάλντουιν, Χάρι Μπελαφόντε
Είδος: δράμα, κωμωδία, βιογραφική, θρίλερ, αστυνομική
Πρεμιέρα: 27 Σεπτεμβρίου 2018

Περίληψη: 
Δεκαετία του ’70: μία περίοδος έντονης κοινωνικής αναταραχής στην Αμερική, καθώς η μάχη για τα κοινωνικά δικαιώματα και οι φυλετικές διακρίσεις κορυφώνονται. Ο Ron Stallworth (John David Washington) γίνεται ο πρώτος αφροαμερικανός ντετέκτιβ στο αστυνομικό τμήμα του Κολοράντο Σπρινγκς, όμως η άφιξή του αντιμετωπίζεται με σκεπτικισμό και εχθρότητα από τους λευκούς συναδέλφους του.

Η φήμη του νεόκοπου ντετέκτιβ στους αστυνομικούς κύκλους ήταν καλή, χάρη στην πετυχημένη παρακολούθησή του στις συναντήσεις της οργάνωσης των Μαύρων Πανθήρων. Απτόητος ο Stallworth δεν έμεινε εκεί και αποφασίζει να κάνει τη διαφορά για το καλό της κοινότητάς του. Με πολύ θάρρος λοιπόν αναλαμβάνει μια δύσκολη αποστολή που ακόμη και σήμερα φαντάζει αδιανόητη: να παρεισφρήσει στην ρατσιστική οργάνωση της Κου Κλουξ Κλαν.

Παρουσιάζοντας τον εαυτό του ως λευκό ρατσιστή και εξτρεμιστή, ο Stallworth επικοινωνεί τηλεφωνικά με τη λευκή οργάνωση και σύντομα κερδίζει τον σεβασμό της. Μάλιστα, καταφέρνει να συνάψει σχέση φιλίας με τον αρχηγό της, τον David Duke (Topher Grace), ο οποίος μένει έκπληκτος από την αφοσίωση του νέου φανατικού μέλους.

Η παράδοξη αυτή αστυνομική έρευνα περιπλέκεται ακόμα περισσότερο, όταν ο συνάδελφος του Stallworth, ο Flip Zimmerman (Adam Driver), υποδύεται διά ζώσης τον Stallworth στις συναντήσεις του με τη ρατσιστική οργάνωση, ώστε να αποσπάσει περισσότερες πληροφορίες γύρω από την επικείμενη δολοφονική ενέργεια που σχεδιάζουν. Ο Stallworth και ο Zimmerman με αυτό τον τρόπο θα συνεργαστούν σαν αστυνομική δυάδα, με σκοπό να καταστρέψουν εκ των έσω την οργάνωση της Κου Κλουξ Κλαν, η οποία έχει άμεσο στόχο να διασπείρει τη βίαιη ρητορική της στο ευρύ αμερικάνικο ακροατήριο…

 

Η συνάντηση

Σκηνοθεσία: Πάολο Τζενοβέζε
Ηθοποιοί:  Βαλέριο Μασταντρέα, Αλεσάντρο Μπόργκι, Σίλβιο Μουτσίνο, Άλμπα Ρορβάχερ, Βιτόρια Πουτσίνι, Σαμπρίνα Φερίλι, Σίλβια Ντ’Αμίκο, Ρόκο Παπαλέο, Τζούλια Λαζαρίνι, Βινίτσιο Μαρκιόνι
Είδος: δράμα
Πρεμιέρα: 27 Σεπτεμβρίου 2018

Περίληψη:
Ένας μυστηριώδης άνδρας κάθεται κάθε μέρα στο ίδιο τραπέζι ενός μπαρ, όπου δέχεται άγνωστους επισκέπτες. Ο καθένας από αυτούς έχει και μια διαφορετική επιθυμία, την οποία ο ίδιος πρόκειται να εκπληρώσει, με αντάλλαγμα να πραγματοποιήσουν παράξενα καθήκοντα που τους αναθέτει. Μέχρι πού είναι όμως διατεθειμένοι να φτάσουν για να πάρουν αυτό που θέλουν;

 

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%