Σινεμά - TV

Πρώτο Trailer Απο Το «Robin Hood»

today3 Μαΐου, 2018

Background
share close

Η Lionsgate κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το «Robin Hood», τη νέα μεταφορά του θρυλικού ήρωα στη μεγάλη οθόνη. Το πρώτο trailer φανερώνει μια πλούσια παραγωγή αλλά και μια υπερβολική εκδοχή του Ρομπέν των Δασών, που μοιάζει περισσότερο με σούπερ ήρωα, ενώ η σκηνή της εξέγερσης του κόσμου με τα μολότωφ και τα ΜΑΤ της εποχής, θυμίζει περισσότερο τις διαδηλώσεις της σύγχρονης εποχής και πολύ λιγότερο τον 15o αιώνα.

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Otto Bathurst («Peaky Blinders», «Criminal Justice»), ενώ το σενάριο υπογράφει ο Joby Harold («King Arthur: Legend of the Sword»).

Πρώτο Trailer Απο Το "Robin Hood"

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Ρομπέν των Δασών βρίσκεται ο Taron Egerton («Kingsman: The Secret Service», «Kingsman: The Golden Circle»). Ο Jamie Foxx («Django Unchained») υποδύεται τον Little John, ενώ ο Ben Mendelsohn («Bloodline», «Rogue One») υποδύεται τον σερίφη του Nottingham. Πρωταγωνιστούν επίσης η Eve Hewson («The Knick», «Bridge of Spies»), στο ρόλο της Maid Marian, και οι: Jamie Dornan, Paul Anderson, Josh Herdman, Tim Minchin, Ian Peck και Björn Bengtsson.

Με όμορφες σκηνές δράσης και αξιόλογους πρωταγωνιστές, η νέα εκδοχή του βρετανού ήρωα φαντάζει διασκεδαστική, κάπως ό,τι να ’ναι και υπερβολικά στυλιζαρισμένη.

Η νέα κινηματογραφική μεταφορά του “Ρομπέν των Δασών” θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 21 Νοεμβρίου.

Δείτε το trailer:

Πηγή: cinemode.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%