Σινεμά - TV

Πρώτο teaser από το “The Witcher” του Netflix

today2 Νοεμβρίου, 2018

Background
share close

Οι φίλοι της λογοτεχνίας του φανταστικού και των βιντεοπαιχνιδιών γνωρίζουν καλά τον Γκέραλτ της Ρίβια, τον κυνηγό τεράτων που πρωταγωνιστεί στα βιβλία του Αντρζέι Σαπκόφκσι (του Πολωνού Τόλκιν, όπως τον αποκαλούν) και στη best seller σειρά βιντεοπαιχνιδιών «The Witcher» (“Ο γητευτής”).

Τον περασμένο Μάρτιο το Netflix ανακοίνωσε ότι θα μεταφέρει σε σειρά τις περιπέτειες του Γκέραλτ και πριν από λίγες ημέρες ξεκίνησαν τα γυρίσματα στην Ουγγαρία. Στην πρώτη φωτογραφία που δόθηκε στη δημοσιότητα (μαζί με ένα screen test λίγων δευτερολέπτων), δεν βλέπουμε άλλον από τον πρωταγωνιστή, τον κινηματογραφικό «Σούπερμαν» Χένρι Κάβιλ.

Οι φίλοι των παιχνιδιών ψάχνουν να βρουν το αξύριστο πηγούνι του Γκέραλτ (στη φωτογραφία πάντως δείχει πιο αξύριστος σε σχέση με το βίντεο) και παραπονιούνται ότι ο Κάβιλ μοιάζει περισσότερο με τον Λέγκολας από τον «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών» ή με τον μπαμπά Μαλφόι από τον «Χάρι Πότερ». Οι φίλοι των βιβλίων υποστηρίζουν ότι ο Γκέραλτ του Κάβιλ είναι πιο κοντά στον λογοτεχνικό ήρωα.

Η σειρά των οκτώ επεισοδίων θα βασιστεί περισσότερο στα βιβλία του Σαπκόφσκι και λιγότερο στα βιντεοπαιχνίδια – ίσως το Netflix να φοβήθηκε την κακή πορεία των κινηματογραφικών μεταφορών βιντεοπαιχνιδιών. Το πιο πρόσφατο βιβλίο, «Season of Storms», κυκλοφόρησε το 2013, ενώ το τελευταίο παιχνίδι είναι το «Witcher 3: Wild Hunt» του 2015.

 

Πηγή: reader.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%