Σινεμά - TV

“Vox Lux” το νέο δραματικό μιούζικαλ με την Νάταλι Πόρτμαν

today27 Οκτωβρίου, 2018

Background
share close

Η Νάταλι Πόρτμαν θα πρωταγωνιστήσει μαζί με τον Τζουντ Λο στο δραματικό μιούζικαλ “Vox Lux” του σκηνοθέτη Μπρέιντι Κόρμπετ.

Η υπόθεση της ταινίας είναι η εξής:

“Το φίλμ ξεκινά το 1999, με τις έφηβες αδελφές Celeste (Raffey Cassidy) και Eleanor (Stacy Martin), οι οποίες έχουν επιβιώσει μιας ολέθριας, βίαιης τραγωδίας. Οι δυο αδελφές συνθέτουν και παρουσιάζουν ένα τραγούδι γύρω απο την εμπειρία τους, δημιουργώντας κάτι αξιαγάπητο και καθαρτήριο μέσα απο μια καταστροφή.

Οι αδελφές θα τραβήξουν την προσοχή ενός παθιασμένου μάνατζερ (Law) και ξαφνικά θα ανέλθουν στη φήμη και την δόξα, με την Celeste στο ρόλο της στάρ και την Eleanor σε ρόλο δημιουργού. Φθάνοντας στο δεύτερο μισό του φίλμ που εξελίσσεται στο 2017, η 31χρονη πλέον Celeste (Portman) είναι μητέρα μιας έφηβης κόρης, που πασχίζει να πλοηγηθεί σε μια καριέρα γεμάτη σκάνδαλα, όταν μια νέα περίπτωση τρομακτικής βίας θα ζητήσει την προσοχή της.”

O Μπρέιντι Κορμπέτ εκτός από την σκηνοθεσεία υπογράφει και το σενάριο ενώ εκτός από τους Νάταλι Πόρτμαν και Τζουντ Λο πρωταγωνιστούν, Τζένιφερ Ελ, Ράφεϊ Κάσιντι, Στέισι Μάρτιν, Ματ Σερβίτο, Νατάσα Ρομάνοβα, Ντανιέλ Λόντον, Φρεντ Χέσινγκερ, Άλισον Γουίν, Κάντας Σμιθ.

 

Δείτε το πρώτο τρέιλερ που κυκλοφόρησε από την Neon

 

Πηγή: cinemode.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%