NG Συνεντεύξεις

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ | Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, ο Νίκος Σούλης, ο Γιάννης Μαθές και ο Μάνος Σαγκρής σε μία συνάντηση «Απευθείας στην καρδιά»

today26 Φεβρουαρίου, 2019

Background
share close

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια Άλκηστις Πρωτοψάλτη σε μία συνάντηση «Απευθείας στην καρδιά» μαζί με τον μοναδικό σκηνοθέτη Νίκο Σούλη, τον νέο τραγουδοποιό Γιάννη Μαθέ και τον στιχουργό Μάνο Σαγκρή στον NGradio.gr και την Βασιλεία Περόγλου!

Η μαγική συνάντηση ξεκίνησε με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη να μας διηγείται όμορφες παιδικές και εφηβικές αναμνήσεις από τα χρόνια που ήταν αθλήτρια στον ιστορικό αθλητικό όμιλο του Πανιωνίου και συνεχίστηκε με ιστορίες από τα γυρίσματα των θρυλικών video clip “Μαχαίρι”, “Λάβα”, “Η δουλειά” και πάρα πολλά άλλα τραγούδια με σκηνοθέτη τον μοναδικό Νίκο Σούλη!

Τέλος, φτάσαμε στην κυκλοφορία του τελευταίου της τραγουδιού «Απευθείας στην καρδιά», σε μουσική του νέου τραγουδοποιού Γιάννη Μαθέ και στίχους του Μάνου Σαγκρή!

Η παράσταση «Σε Απευθείας Σύνδεση» στο Gazarte πήρε παράταση για τη Δευτέρα 25/2, τις Παρασκευές 8 & 15/3 και τη Δευτέρα 18/3!

Επίσης, στις 23 Ιουνίου θα εμφανιστεί στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και θα τραγουδήσει σε 8 διαφορετικές γλώσσες! Μία συγκλονιστική συναυλία που είχε πραγματοποιηθεί το καλοκαίρι που μας πέρασε στο Ηρώδειο και τα έσοδα δόθηκαν στα παιδιά της «Ελπίδας»!

Στις 13 Απριλίου, θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Σε απευθείας σύνδεση» στο Καστελόριζο, σε συνεργασία με την Action Aid, όπου θα ταξιδέψουν σε όλα τα ακριτικά νησιά με τους γιατρούς του Αιγαίου για να εξετάσουν και να περιθάλψουν δωρεάν όλους τους κατοίκους! Ο κύκλος αυτός θα κλείσει με την μεγάλη συναυλία της Άλκηστης Πρωτοψάλτη στο λιμάνι του Καστελόριζου και θα είμαστε όλοι εκεί!

Οι εμφανίσεις με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη ποτέ δεν τελειώνουν (ευτυχώς)!

 

Μία συνάντηση «Απευθείας στην Καρδιά» από καρδιάς, με συγκίνηση, άφθονο γέλιο, αναμνήσεις από το μέλλον και το παρελθόν, πάντα υπό το πρίσμα της αμοιβαίας αλληλοεκτίμησης και θαυμασμού. Είτε πρόκειται για συνεργασίες μιας ολόκληρης ζωής είτε για συνεργασίες πρόσφατες… «καρδιακές»!

Δείτε ολόκληρη την συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019:

 

Υ.Γ.: Στην επόμενη συνάντηση θα είναι και η Τόνια Δραγούνη! 🙂

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%