NG Συνεντεύξεις

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ | Daphne and the Fuzz: «Ήθελα στο μέλλον να ακούω τα κομμάτια του 2AM και να περνάω καλά»

today6 Ιουνίου, 2019

Background
share close

Η Daphne and the Fuzz (Δάφνη Λάζου) λίγο πριν από το live της στο Temple μαζί με τον Anima και τους Valleta Str Project (Πέμπτη 6/6) επισκέφτηκε τον NGradio.gr για να μας παρουσιάσει την τελευταία της δισκογραφική δουλειά “2AM”!

Μας υπέγραψε και το βινύλιο!

Το album “2ΑΜ” είναι ένας vintage pop δίσκος , πολύ θετικός με ξεσηκωτικά vibes! «Ήθελα στο μέλλον να ακούω τα κομμάτια του 2AM και να περνάω καλά, να χαίρομαι, όχι να σκέφτομαι “Πω! Πω! Τι περνούσα αυτή την περίοδο”,κάτι που συμβαίνει στον πρώτο δίσκο», είπε εξηγώντας την στροφή που έκανε από τον πρώτο δίσκο στον δεύτερο.

Μία homemade παραγωγή του Βασίλη Νησσόπουλου (μέλος της μπάντας, μπάσο), τα γραφιστικά έχει επιμεληθεί ο Γιάννης Ράλλης (μέλος της μπάντας, κιθάρες), και το εξώφυλλο η Μαρίζα Καψαμπέλη.

«Το τραγούδι “Step by Step” το έγραψα καθώς ανέβαινα στο Άλσος Γαλατσίου! Ήταν τόσο απολαυστική η διαδρομή που δεν κατάλαβα πότε έφτασα στην κορυφή και σκέφτηκα μακάρι να μπορούσες να το κάνεις αυτό στην καθημερινότητά σου, να μην αγχώνεσαι απλά θα φτάσεις», μία από τις ιστορίες που μοιράστηκε! 🙂

«Ήταν μια ανάγκη να τα πω και στον εαυτό μου κιόλας όλα αυτά γιατί πολλές φορές αφηνόμαστε και δεν ξέρουμε πού πάμε», λέει χαρακτηριστικά για τα θετικά μηνύματα του δίσκου!

Μπορείτε να παραγγείλετε τον δίσκο εδώ:
https://innerear-daphneandthefuzz.bandcamp.com/album/2-am
ενώ υπάρχει και στα περισσότερα δισκοπωλεία.

μία από τις πολλές φωτογραφία που τράβηξε η ακροάτρια Φωτεινούλα από την Θεσσαλονίκη!
Ευχαριστούμε!!! 🙂 🙂

Μας μίλησε για τις συλλογές που κάνει και την αγάπη της για το vintage, καθώς επίσης και για την μεγάλη αδυναμία που έχει στο sci-fi! Κάτι που φαίνεται και στην μουσική της!

Πάντα αναλαμβάνει την σκηνοθεσία των video clip της με μεγάλη επιτυχία και στο μέλλον θα ήθελε να ασχοληθεί περισσότερο και με αυτό παράλληλα με την μουσική!

Ακολουθήστε την:
FB Page: Daphne And The Fuzz
Instagram: @daphnelz
Youtube: https://www.youtube.com/user/DaphneLz

Δείτε κι άλλα πολλά που είπε με την Βασιλεία Περόγλου την Τετάρτη 5 Ιουνίου στον NGradio.gr εδώ:

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%