NG Συνεντεύξεις

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ | Ο Φίλιππος Πλιάτσικας : «Να προστατεύσουμε και την δημόσια ψυχή» | “Καραντίνα Songs”

today1 Μαΐου, 2020

Background
share close

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας επηρεασμένος από τα γεγονότα των ημερών και από το καθεστώς της καραντίνας αποφάσισε να κυκλοφορήσει μία ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά με τίτλο “Καραντίνα Songs”.

 

 

«Ο στόχος του συγκεκριμένου άλμπουμ είναι η επικοινωνία που είχα ανάγκη να υπάρξει μέσα σε μια τέτοια περίοδο απομόνωσης. Να βρούμε έναν τρόπο να επικοινωνήσουμε, να μιλήσουμε μεταξύ μας, να διασκεδάσουμε λίγο με την κατάστασή μας, να εργαστούμε αλλά και να ξανά σκεφτούμε ίσως κάποια πράγματα που χρειάζονται μία δεύτερη ανάγνωση.»

Αυτό είναι και ο λόγος που το συγκεκριμένο άλμπουμ ονομάστηκε “Καραντίνα songs”, καθώς είναι τραγούδια που φτιάχτηκαν μέσα στην καραντίνα και άλλα παλαιότερα που εκφράζουν την σημερινή εποχή.

Θα κυκλοφορήσει σύντομα από την MINOS EMI σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες, ενώ αργότερα μπορεί να κυκλοφορήσει και σε φυσικό προϊόν (CD).

Θα πρέπει να βρουν μία λύση για τους χιλιάδες ανθρώπους που ζούνε από αυτή την δουλειά και δεν είναι μπροστά στα φώτα όπως εμείς.

Τόνισε ότι η αλληλεγγύη που δείξαμε όλοι μας τον συγκίνησε αλλά η επόμενη μέρα δεν πρέπει να μας βρει με φόβο.

Για τις συναυλίες και το αν θα σταματήσουν για τον επόμενο χρόνο ανέφερε: «Αν αυτή η αμετροέπεια ισχύσει εμείς θα το σεβαστούμε γιατί σεβόμαστε πρώτα από όλα την υγεία του κόσμου. Κάτι θα ξέρουν για να το πούνε οπότε εμείς θα το σεβαστούμε. Θα πρέπει να βρουν μία λύση για τους χιλιάδες ανθρώπους που ζούνε από αυτή την δουλειά και δεν είναι μπροστά στα φώτα όπως εμείς.

Πρέπει να βρούμε τι θα κάνουμε για να μην κινδυνέψει κανείς. Να προστατεύσουμε κι εμείς την δημόσια υγεία αλλά ταυτόχρονα να προστατευτεί και η δημόσια ψυχή! Δεν είναι μόνο η υγεία του σώματος, αλλά και η υγεία της ψυχής!»

Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη που παραχώρησε στην Βασιλεία Περόγλου όπως μεταδόθηκε στον NGradio.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%