NG Συνεντεύξεις

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ | Οι Hypnotic Nausea μας παρουσιάζουν το concept album “The Death of All Religions”

today18 Μαΐου, 2019

Background
share close

Ο Γιώργος Μ., ο GMonkey (Γιώργος) και ο Φώτης από τους Hypnotic Nausea ξέκλεψαν λίγο χρόνο από την σύντομη επίσκεψή τους στην Αθήνα και επισκέφτηκαν τον NGradio.gr για να μας παρουσιάσουν το concept album τους “The Death of All Religions” που κυκλοφόρησε πρόσφατα από την Ikaros Records.

Ένα 24σελιδο comic book με κάθε τραγούδι να αντιστοιχεί σε κάποιες σελίδες του βιβλίου, το οποίο συνολικά αποτελεί μία ολοκληρωμένη ιστορία! Τα γραφιστικά σχέδια τα έχει δημιουργήσει όλα στο χέρι ο GMonkey!

Επίσης, το ίδιο το εξώφυλλο του δίσκου είναι ένας μεγάλος που πίνακας που σχεδίαζε ο GMonkey από τότε περίπου που ξεκίνησαν και οι ηχογραφήσεις του album.

«Η θεματική του δίσκου δεν είναι ενάντια στην πνευματικότητα και στα πιστεύω του κάθε ανθρώπου», όπως μας εξηγεί ο Γιώργος Μ., αλλά θέλει να αφυπνίσει αυτούς που δεν είναι συνειδητοποιημένοι ότι ανήκουν σε ένα σύστημα πραγμάτων με κανένα πνευματικό στόχο.

To συγκεκριμένο album αποτελεί το 2ο μίας τριλογίας που σχεδιάζουν να ολοκληρώσουν με το επόμενο album τους. Το πρώτο ήταν το “Hypnosis” και το τρίτο μάλλον θα έχει θέμα τον κόσμο του διαδικτύου.

Από Οκτώβρη ετοιμάζουν τα επόμενα live τους, στα οποία θα παίζουν τον δίσκο από την αρχή μέχρι το τέλος και παράλληλα θα προβάλλουν την ιστορία του βιβλίου με animation, που θα είναι καρέ καρέ στο χέρι σχεδιασμένο από τον GMonkey!

Ακολουθήστε τους στο κανάλι τους στο Youtube “Hypnotic Nausea”!

Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη που παραχώρησαν στην Βασιλεία Περόγλου όπως μεταδόθηκε στον NGradio.gr την Παρασκευή 17 Μαΐου:

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%