NG Συνεντεύξεις

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ | Sediment Bruise: « Το “In-Between” μιλάει για την ύπαρξή μας ανάμεσα στην ζωή και στον θάνατο»

today29 Μαΐου, 2019

Background
share close

Ο Μιχαήλ Άγγελος Νικολαΐδης από τους Sediment Bruise ήρθε απευθείας από την Θεσσαλονίκη στο στούντιο του NGradio.gr για να μας παρουσιάσει τον τελευταίο τους δίσκο “In-Between” και να μας πει δυο λόγια για όλα τα μέλη της μπάντας!

Αναμέναμε πολύ καιρό να γνωρίσουμε από κοντά έστω έναν εκπρόσωπο από την μπάντα μιας και από το πρώτο single που κυκλοφόρησε λατρέψαμε αυτή την δουλειά.. Έρωτας με την πρώτη ματιά!

Το “In-Between” είναι ο τρίτος δίσκος των Sediment Bruise και ξεκίνησε να γράφετε το 2017 το φθινόπωρο, ηχογραφήθηκε την άνοιξη του 2018 και κυκλοφόρησε αρχές του 2019!

«Καθίσαμε σαν μπάντα και γράψαμε μουσική και έχουν μία συνοχή τα κομμάτια μεταξύ τους για αυτό το λόγο εξ ου και ένα αποτέλεσμα πιο δεμένο! Τουλάχιστον αυτό προσπαθήσαμε σε αυτό τον δίσκο σε σχέση με τους προηγούμενους δίσκους, οι οποίοι πάλι είχαν την ίδια προσπάθεια αλλά εντάξει η λογική λέει ότι όσο προχωράς προσπαθείς να εξελίσσεσαι!».

Για την θεματολογία του δίσκου μας λέει: «Το “In-Between” έχει να κάνει με τις αβεβαιότητες ξεκάθαρα! Βρίσκεσαι ανάμεσα στην ζωή και στον θάνατο, που είναι το πιο βασικό. Ανάμεσα δηλαδή η ζωή μας, αυτό που κάνουμε, οι πράξεις μας! Σε διάφορες καταστάσεις, σε διάφορα σημεία καμπής της ζωή που πρέπει να περάσεις, όπως από την εφηβεία στην ενηλικίωση, από την ενηλικίωση στις υποχρεώσεις και όλα αυτά τα οποία όλοι μας βιώνουμε αναπόφευκτα.

Οπότε η θεματολογία κινείται γύρω από αυτά τα θέματα! Τις καταστάσεις που βιώνουμε, τις αποφάσεις που πρέπει να πάρουμε σε ελάχιστο χρόνο και μάλιστα αυτές οι αποφάσεις είναι και οι αποφάσεις που μπορεί να κρίνουν και την ζωή μας μέχρι ένα σημείο και είναι τρομακτικό αυτό αν το σκεφτείς πραγματικά..»

«..Αυτό πραγματεύεται και το εξώφυλλο του δίσκου. Είναι ένα ανδρείκελο, ένα ανδροειδές το οποίο πρακτικά είναι τρία ανδροειδή σε διαφορετικές γωνίες! Δείχνει ότι δεν ξέρεις που ακριβώς να κατευθύνσεις..»

Μας μίλησε ξεχωριστά για όλα τα μέλη της μπάντας και μας του σύστησε έναν προς έναν! Τα μέλη της μπάντας είναι o Vag Mood στην φωνή, ο Νίκος Νικολαΐδης στην κιθάρα και στους στίχους, ο Μιχαήλ Άγγελος Νικολαΐδης (ο ίδιος) στα keybords, κιθάρα και φωνητικά, o Σωτήρης Φωτεινήτσογλου στο βιολί, ο Γιώργος Μούκος στα ντραμς και ο Παναγιώτης Γιαννούδης στο μπάσο.

Το αγαπημένο κομμάτι της μπάντας από τον δίσκο είναι το “No Bonds Between Us” «Όλους μας αρέσει το ίδιο και γουστάρουμε πάρα πολύ να το παίζουμε στις live μας εμφανίσεις» και συνεχίζει περιγράφοντάς το σαν το καταφύγιο της μπάντας μέσα στο άγχος και στα διάφορα που μπορούν να συμβούν σε ένα live τους.

Ο δίσκος “In-Between” έχει κυκλοφορήσει από την Ikaros Records και η επίσημη πρώτη παρουσίασή του έγινε την Παρασκευή 17 Μαΐου στην Death Disco και αναμένουμε να ξαναέρθουν από Σεπτέμβρη να τους απολαύσουμε πάλι!

Ακολουθήστε τους Sediment Bruise σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα:

Facebook: Sediment Bruise
YouTube: Sediment Bruise Official
Instagram: @sedimentbruiseband

Ακολουθείτε

Δείτε ολόκληρη την συζήτηση που είχε με την Βασιλεία Περόγλου, όπως μεταδόθηκε την Τρίτη 28 Μαΐου εδώ:

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%