NG Συνεντεύξεις

Ο Τζίμης Πολιούδης μας μιλάει για Vagina Lips, MAZOHA & το soundtrack στην νέα ταινία του Παπαδημητρόπουλου

today12 Ιουνίου, 2019

Background
share close

Ο Τζίμης Πολιούδης γνωστός ως Vagina Lips επισκέφτηκε τον NGradio.gr για να τον γνωρίσουμε καλύτερα και να μας πει δυο λόγια για τις τελευταίες του κυκλοφορίες και τις επερχόμενες δισκογραφικές του δουλειές!

Είναι πολύ δημιουργικός καθώς κυκλοφορεί συνέχεια ψηφιακά EPs, mini albums και albums ψηφιακά, παράλληλα με τα βινύλια, ενώ το 2017 δημιούργησε το ελληνόφωνο project “MAZOHA”!

Ήδη με το “MAZOHA” ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το επόμενο άλμπουμ με τίτλο “Μπάσταρδο”, τον Σεπτέμβριο από την Inner Ear. Ήδη έχουν κυκλοφορήσει 2 singles, “Ρημάζω” και “Ποπ 81”.

Με το project “Vagina Lips” έχει κυκλοφορήσει το single “It all ends”, ενώ το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο με τίτλο “Outsider for Ever” πάλι από την Inner Ear.

Ο σκηνοθέτης Αργύρης Παπαδημητρόπουλος (Suntan, Wasted Youth) διάλεξε το τραγούδι του “ICB” από τον δίσκο Elixir για την επόμενη ταινία του, το οποίο είναι και το πιο σκληρό από τον συγκεκριμένο δίσκο!

Όσοι τον ακολουθούμε στα κοινωνικά δίκτυα βλέπουμε ότι όλη μέρα ασχολείται με την μουσική, γράφει, πειραματίζεται, διαβάζει και πάντα έχει κάτι καινούριο να προτείνει!

Μας μιλάει για τα παιδικά του χρόνια και τις πρώτες του προσπάθειες να γράψει μουσική ακούγοντας τραγούδια από αγαπημένα του συγκροτήματα.

Ξεκίνησε να ασχολείται με την μουσική μαζί με τα ξαδέρφια του. «Έπαιζα με μία παλιά κιθάρα που είχε 3 χορδές νομίζω και το έπαιζα ότι ήξερα να παίζω στα ξαδέρφια μου! Τα πρώτα μου ξαδέρφια κάνανε μαθήματα σε έναν φίλο της οικογένειας και του είπαν ο ξάδερφός μας ξέρει να παίζει κιθάρα!» Και στην ουσία ξεκίνησε να κάνει μαθήματα για περίπου 5 μήνες κρυφά από την μητέρα του γιατί εκείνη δεν ήταν σύμφωνη!

Αργότερα δημιούργησε τους VITAMINS με τον Mοnsier Minimal, με τον οποίο είναι παιδικοί φίλοι και συνεργάζονται μέχρι και σήμερα!

«Είχαμε ηχογραφήσει καμιά 25αριά κομμάτια τα οποία τα βρήκα όλα και τα έχω κρατήσει! Είναι όλα τέλεια εκτός από εμένα που τραγουδάω»! Πάντα ειλικρινής και αυθόρμητος!

Από μικρός, αυτοδίδακτος, πάντα προσπαθούσε να γράψει κομμάτια! Ακόμα κι όταν ήξερε μόνο 2 ακόρντα έβαλε στίχους κι έφτιαξε κάποια τραγούδια! «Είχα μάθει νομίζω την Λα μινόρε και μι μινόρε; Και έβαλα και κάτι άλλο που δεν υπήρχε.. και γνωρίζοντας μόνο ένα ακόρντο προσπαθούσα να γράψω τραγούδι! Αυτά σου μένουν! Θυμάμαι το πρώτο κομμάτι που είχα γράψει στα αγγλικά! Λεγόταν “Dust and Mud“, σκόνη και λάσπη!».

φωτογραφία από την ακροάτρια Λήδα!

«Όταν ο στίχος είναι ελληνικός ο κόσμος καταλαβαίνει πιο άμεσα τι εννοείς και είναι λογικό εδώ στην Ελλάδα», λέει σχετικά με την διαφορά ελληνικού και ξένου στίχου και ανέφερε το τελευταίο του live στο Ρομάντζο που ήταν μια πολύ καλή στιγμή. «Είχα ένα πάρα πολύ ωραίο live στην Αθήνα, στο Ρομάντζο και πήγε πολύ καλά γιατί ο κόσμος πραγματικά καταλάβαινε για τι πράγμα μιλάω! Ήταν ένα πολύ ωραίο συναίσθημα…. Γενικά στα live ό,τι δώσεις θα πάρεις!»!

Σχετικά με τα σχέδιά του να δοκιμάσει την τύχη του και στο εξωτερικό και σύντομα διοργανώνει με τρία άτομα από την Γαλλία, την Ελβετία και την Γερμανία να συντονίσει τις προτάσεις τους ώστε να βγει ένα tour στο εξωτερικό!

Ακολουθήστε τον:
Facebook Page: THE VAGINA LIPS & MAZOHA

Instagram: @vagyna_leeps

Youtube: VAGINALIPS BAND & ΜΑΖΟΗΑ ΒΑΝD

Bandcamp:
https://vaginalips.bandcamp.com/
https://mazoha.bandcamp.com/

Τα τραγούδια που θα ακούσετε τα επέλεξε ο Τζίμης και είναι ένα mix από κυκλοφορίες διαφορετικών χρονολογιών! Συγκεκριμένα η πρώτη του επιλογή ήταν η διασκευή που έχει κάνει στο “Love will Tear us apart”, καθώς θεωρεί ότι «αυτό έδωσε μία ώθηση στα πράγματα» και άρχισε να βλέπει περισσότερη ανταπόκριση στην δουλειά του.

Δείτε ολόκληρη την συζήτηση που έκανε με την Βασιλεία Περόγλου την Δευτέρα 10 Ιουνίου:

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%