Σινεμά - TV

Δείτε πως θα ήταν τα “Φιλαράκια” αν γυρίζονταν το 2015

today15 Φεβρουαρίου, 2015

Background
share close

Τα “Φιλαράκια” αποτελούν χωρίς καμία αμφιβολία μια από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες όλων των εποχών –γνώρισαν απίστευτη επιτυχία όπου κι αν προβλήθηκαν και εξακολουθούν να επιτυγχάνουν  υψηλά νούμερα ακόμα και στις επαναλήψεις.

Όλοι μας τα έχουμε παρακολουθήσει, έχουμε γελάσει απίστευτα και έχουμε χρησιμοποιήσει στην καθημερινότητά μας πολλές από τις ατάκες των πρωταγωνιστών.

Επιπλέον μέσα από αυτά γνωρίσαμε φυσικά την super sexy Τζέννιφερ ΄Ανιστον –τη συμπαθούμε περισσότερο γιατί πάντα μιλάει για τις ελληνικές ρίζες της, γεμίζοντάς μας υπερηφάνεια- που ανήκει πια στους κορυφαίους αστέρες του Χόλλυγουντ.

Για την ιστορία, να σας ενημερώσουμε πως πάνε πια πάνω από είκοσι  χρόνια από την εποχή που γυρίστηκαν. Γι’ αυτό και κάποιοι σκέφτηκαν πως χρειάζονται έναν αέρα ανανέωσης.

Έτσι λοιπόν οι ταλαντούχοι καλλιτέχνες Marta Kauffman, David Crane και Kevin Bright φαντάστηκαν πώς ακριβώς θα ήταν οι χαρακτήρες της σειράς αν ζούσαν στο σήμερα. Πως θα περνούσαν άραγε την ημέρα τους; Πώς θα κλείνανε τα ραντεβού τους; Πού θα μένανε; Ποια ζητἠματα θα τους απασχολούσαν;

Δείτε περισσότερα στο παρακάτω βίντεο, το οποίο ανέβηκε στην ιστοσελίδα Nerdist:

Πηγή: peoplegreece.com

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%