Σινεμά - TV

«Game of Thrones»|Η έκτη σεζόν θα περιλαμβάνει τη μεγαλύτερη μάχη της τηλεοπτικής ιστορίας

today23 Μαρτίου, 2016

Background
share close

Το Entertainment Weekly συζήτησε με τους δημιουργούς της σειράς, Ντέιβιντ Μπενίοφ και Νταν Γουέις και απ’ ό,τι φαίνεται είναι κι οι δυο τους εξαιρετικά περήφανοι με αυτό που κατάφεραν αυτή τη φορά.

Μιλώντας εκτενώς για τον έκτο κύκλο του «Game of Thrones», ο Ντέιβιντ Μπενίοφ υποστήριξε ότι θα είναι ο καλύτερος ολόκληρης της σειράς:

«Όλη αυτή την περίοδο, ο Νταν κι εγώ κουβεντιάσαμε πολύ γι’ αυτό. Δεν πρόκειται για μια προσπάθειά μας να το διαφημίσουμε. Συνήθως υπάρχουν κάνα δυο επεισόδια για τα οποία αγχωνόμαστε ότι δεν προέκυψαν τόσο καλά όσο ελπίζαμε. Σ’ αυτή τη σεζόν δεν υπάρχει ούτε ένα αδύναμο επεισόδιο. Είχαμε σπουδαίους σκηνοθέτες που ήξεραν τι έκαναν, να συνεργάζονται με εξαιρετικούς διευθυντές φωτογραφίας. Ήδη απ’ το στάδιο του σεναρίου σκεφτόμασταν ότι μπορεί να είναι και η κορυφαία σεζόν της σειράς. Τότε τα επεισόδια προέκυψαν ακόμα καλύτερα απ’ ό,τι πιστεύαμε.»

Ο Μπενίοφ συνέχισε λέγοντας ότι συνήθως διστάζουν να δηλώσουν ότι πρόκειται για τον καλύτερο κύκλο, γιατί σε πολύ μεγάλο βαθμό αυτό είναι υποκειμενικό, αλλά πως στην προκειμένη περίπτωση, αυτή είναι η αίσθησή του, βλέποντας όλα τα επεισόδια μαζί. Επίσης δήλωσε ότι είναι και πιο περήφανος για τη συγκεκριμένη σεζόν γιατί ήταν και η πιο δύσκολη στο να πραγματοποιηθεί.

Σε ένα ξεχωριστό άρθρο, το Entertainment Weekly αποκάλυψε κάποιες πολύτιμες λεπτομέρειες σε σχέση με την επική μάχη της έκτης σεζόν, για την οποία ο συγγραφέας και παραγωγός Μπράιαν Κόγκμαν λέει ότι θα είναι και η μεγαλύτερη που έχει ποτέ παρουσιάσει το «Game of Thrones»:

«Είναι οπωσδήποτε η μεγαλύτερη (σκηνή δράσης μέχρι στιγμής). Πάντα επιθυμούσαμε, από την άποψη της ιστορίας, του προϋπολογισμού, του χρόνου και των μέσων, να φτάσουμε στο σημείο όπου θα μπορούσαμε να κάνουμε μια πραγματικά μεγάλη μάχη, με τον έναν στρατό στη μια μεριά και τον άλλο στην άλλη.»

Σίγουρα όλα αυτά σας έχουν εξάψει το ενδιαφέρον αν δηλώνετε φανατικός του «Game of Thrones». Κάντε λίγη ακόμα υπομονή ωστόσο, γιατί η πολύκροτη αυτή σεζόν θα κάνει την πρεμιέρα της σε έναν μήνα από τώρα, δηλαδή στις 24 Απριλίου.

Τότε θα είμαστε και σε θέση να πούμε αν ο ενθουσιασμός των Μπενίοφ και Κόγκμαν είναι αυθεντικός και ειλικρινής, κι όχι ένα διαφημιστικό τρικ προκειμένου να αυξηθεί η τηλεθέαση των νέων επεισοδίων.

 

Πηγή: cinemag.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%