Σινεμά - TV

Ο Νεντ Σταρκ επιστρέφει! Πέντε μυστικά για την 6η σεζόν του Game Of Thrones

today3 Μαρτίου, 2016

Background
share close

Ένα νέο βίντεο ανέβηκε στο διαδίκτυο ξεναγώντας μας στο άβατο των γυρισμάτων της σειράς που εκατομμύρια τηλεθεατές ορκίζονται στο όνομα και τις σφαγές της. Στο behind the scenes footage η απομυθοποίηση του μυθικού κόσμου είναι εξοντωτική, καθώς παρακολουθούμε πώς δημιουργείται ο κόσμος του θρυλικού Westeros αλλά και μας δίνει πρόσβαση στην ιστορία και τα μυστικά του έκτου κύκλου του Game Of Thrones πριν κάνει πρεμιέρα τον Απρίλιο 2016.

Αν και δεν είναι τόσο εκτενές όσο το περίπου 25λεπτο βίντεο της προηγούμενης σεζόν, το πεντάλεπτο ταινιάκι είναι αρκούντως προσεκτικό στο να μην προδώσει στοιχεία από τα όσα θα συμβούν στον επόμενο κύκλο που ξεκινάει σε λιγότερες από πενήντα μέρες από τώρα. Το Vanity Fair κάθησε και κατέγραψε, περίπου με το ζόρι, κάποια spoilers για τους πιο φανατικούς της σειράς ανάμεσα μας. Είναι αυτά.

Ο Νεντ Σταρκ επιστρέφει!

ezgif.com-optimize

Κάποιο από αυτά τα αγόρια είναι ο Νεντ Σταρκ και παίζει πόλεμο με τα αδέλφια του. Το ταξίδι στο παρελθόν του οίκου γίνεται χάρη στην ικανότητα του Μπραν να βλέπει οράματα από τα παλιά και έτσι στον έκτο κύκλο μαθαίνουμε όλα όσα προηγήθηκαν στο Winterfell.

 

Η ηγετική Ντενέρις διασώζεται

ezgif.com-optimize_1

Οι Ντάριο και ο Σερ Τζόρα έχουν αποστολή να σώσουν τη βασίλισσα τους από τα χέρια των Ντοθράκι. Χωρίς ξίφη.

Η Μητέρα των Δράκων δεν έχει ανάγκη κανέναν

drogon 2

Σύμφωνα με πληροφορίες από τα γυρίσματα ωστόσο η Ντενέρις δεν έχει ανάγκη κανέναν πολεμιστή, γιατί ο δράκος της Ντρόγκον έχει αναλάβει να την προστατέψει από τα πάντα. Όταν μάλιστα το κάνει, οι Ντοθράκι θα υποταχθούν ξανά στην Καλίσι τους, όπως εδώ.

Η Μελισάνδρη θα τιμωρηθεί

ezgif.com optimize 2

Όχι, λυπάμαι αλλά δεν πρόκειται να μείνεις ατιμώρητη όταν καις ένα παιδί για να καταφέρεις να υφάνεις την ίντριγκα σου. Σε αυτό το πλάνο η Κόκκινη Γυναίκα μοιάζει συνοφρυωμένη καθώς ο σερ Ντάβος διακρίνεται στο πλάνο. Μήπως το τίμημα είναι ότι θα φέρει πίσω στη ζωή τον Τζον Σνόου; Προφανώς και ναι.

Ο Τζέιμι Λάνιστερ παραμένει ωραίος

lanister

 

Πηγή: cnn.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%