Μουσική

Κιθ Ρίτσαρντς: «Πιθανή η κυκλοφορία νέου άλμπουμ από τους Rolling Stones»

today3 Νοεμβρίου, 2015

Background
share close

Νέες δηλώσεις του Κιθ Ρίτσαρντς ανεβάζουν το μουσικό θερμόμετρο δημιουργώντας ερωτηματικά γύρω από τους Ρόλινγκ Στόουνς. Υπονοούμενα άφησε ο κιθαρίστας για τη δημιουργία ενός νέου άλμπουμ από τα μέλη του συγκροτήματος, πράγμα που μοιάζει οξύμωρο, αφού το τελευταίο τους άλμπουμ κυκλοφόρησε δέκα χρόνια πριν.

Οι δηλώσεις του Κιθ Ρίτσαρντς για ηχογράφηση νέου υλικού βλέπουν το φως της δημοσιότητας μιαν ανάσα προτού το δημοφιλές βρετανικό ροκ συγκρότημα να περιοδεύσει στη Νότια Αμερική. Σε συνέντευξή του στο περιοδικό Sunday Times, ο Ρίτσαρντς ανέφερε ότι τα μέλη του συγκροτήματος συναντήθηκαν πρόσφατα στο Λονδίνο. «Οι τύποι αυτοί δεν γίνονται νεότεροι, την ίδια στιγμή όμως γίνονται καλύτεροι. Θα ήθελα να τους βάλω σε ένα στούντιο τον Απρίλιο», είπε.

Δέκα χρόνια έχουν περάσει από τότε που οι Ρόλινγκ Στόουνς κυκλοφόρησαν το τελευταίο τους άλμπουμ A Bigger Bang. Ο 71χρονος κιθαρίστας, που όπως φαίνεται είχε τη διάθεση για αποκαλύψεις, δήλωσε και ότι ποτέ δεν πίστευε πως θα έφτανε εκεί όπου έφτασε. Ο τρόπος δε διαχείρισης αυτής της μακροχρόνιας πορείας του είναι κάτι που τον προβληματίζει. Οι προβληματισμοί στριφογυρνούν στο μυαλό του, ο Ρίτσαρντς όμως δεν χάνει την ενέργεια, αφού πρόσφατα κυκλοφόρησε το σόλο άλμπουμ του, «Crosseyed Heart».

Το βιτριολικό χιούμορ του είχε αναδείξει σε παλαιότερη συνέντευξή του στην εφημερίδα New York Daily News, που μιλώντας για τη ροκ μουσική είχε σημειώσει: «Μου ακούγεται σαν γδούπος. Για τις περισσότερες μπάντες η εφαρμογή συγκοπής είναι ανέφικτη». Στην «ατζέντα» των επικρίσεων είχε εντάξει και τη heavy metal. «Εκατομμύρια άνθρωποι είναι ερωτευμένοι με τους Metallica και Black Sabbath. Αυτό μου ακούγεται σαν ανέκδοτο», είχε πει.

Δηλητήριο είχε στάξει και για τη ραπ, για την οποία είχε αναφέρει: «Πολλά τα λόγια, αλλά τόσα λίγα να πεις. Αυτό που κατάφερε η ραπ είναι να αναδείξει πόσοι κωφοί υπάρχουν εκεί έξω. Το μόνο που χρειάζονται οι άνθρωποι που ασχολούνται με αυτό το είδος μουσικής είναι ντραμς και κάποιον να φωνάζει πάνω αυτά. Η κατηγορία των ατόμων που δεν μπορεί να διαχωρίσει τη μια νότα από την άλλη είναι μεγάλη».

Πηγή: in.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%