Μουσική

13/11/2020 | Category: Μουσική

Meat Injection “System Anomaly” | Ακούστε το ντεμπούτο τους άλμπουμ

To darkwave-electro, synthwave, post punk σχήμα των Meat Injection παρουσιάζει το πρώτο του album με τίτλο “System Anomaly που κυκλοφόρησε στις 20 Ιουνίου του 2020 από την Wave Records [Βραζιλία] κι αποτελείται από 10 κομμάτια.

Το άλμπουμ δημιουργήθηκε κυρίως από την ανάγκη να εκφράσει η μπάντα το παράδοξο της εποχής μας, όπου το εγώ κυριαρχεί στην καθημερινότητα, ενώ η αγάπη κι η συμπόνια αποτελούν πλέον γραφικές συμπεριφορές αδυναμίας. Αυτή η διάχυτη δυστοπία είναι που μας πλημμυρίζει μ’ ένα συναίσθημα εγκλωβισμού αλλά και μιας λαχτάρας να διαλύσουμε τις αλυσίδες των ψεύτικων αναγκών και να αντικρύσουμε την ψυχήμας και πάλι ειλικρινά. Σαν τη θάλασσα.

To System Anomalyηχογραφήθηκε στα Soundcave Studios, στην Αθήνα, σε παραγωγή Nikolas ”The Mute” Chalntoupis o οποίος είναι υπεύθυνος για την μίξη και το Mastering. Το artwork επιμελήθηκε ο Teokon.

Μπορείτε να το ακούσετε, να κατεβάσετε το Digital Audio, όπως και να παραγγείλετε το Compact Disc από την επίσημη σελίδα των Meat Injection στο Bandcamp και μέσω του DistroKid.

System Anomaly Track list:

1. System Anomaly
2. Dead Santa
3. Chemical Romance
4. Last Endlessly Lust
5. A Heart Made Of Sand
6. A Touch In The Dungeon
7. Deadly Horny Priest
8. Chaotic Ride
9. Blackout Sentiment
10. Time Infection

“Α Heart Made Of Sand” | το κομμάτι αυτό εκφράζει την ανάγκη να κρατάμε την καρδία μας δυνατή κι ολόκληρη δίχως να γίνεται κομμάτια, χαλίκι και τελικά άμμος και σκόνη μέσα από τις δοκιμασίες που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε στην απρόβλεπτη και συχνά παρανοϊκή καθημερινότητα μας.

A Touch In The Dungeon” | Οι στίχοι αυτού του τραγουδιού απευθύνονται στην εποχή που ήμασταν ακόμη παιδιά και δεν νιώθαμε φόβο, ζούσαμε τις πιο ανέμελες στιγμές μας, λερωνόμασταν με χώμα, αφήναμε τις σταγόνες της βροχής να πέσουν πάνω μας. Νοσταλγία κι απελευθέρωση είναι τα συναισθήματα που κατοικούν στην ψυχή και το νου και είναι αυτά που μας τραβούν απ’ το σκοτάδι.

”System Anomaly‘ | Εκεί όπου ο έρωτας δεν έχει λογική ξυπνάνε οι πιο κρυφές του σκέψεις και επιθυμίες, εκεί όπου τα βαθύτερα ένστικτα του χάνουν τον έλεγχο, μπερδεμένος έρωτας γεμάτος εξάρτηση κι αμφιβολία.

”Chaotic Ride” | Μεγάλο ποσοστό ανθρώπων κουβαλάει στερεότυπα και καθωσπρεπισμό, καλούπια που δεν είναι εφικτό να σπάσει κάποιος αν δεν προσπαθήσει πραγματικά να αλλάξει τον εαυτό του χάνοντας την αξιοπρέπεια και την πίστη του, η πεποίθηση του πως πρέπει να είναι το καλό παιδί τον οδηγεί σε μια χαοτική βόλτα χωρίς επιστροφή.

Record Label: Wave Records (Brazil)
Promotion: Enter Events (www.enterevents.gr )

Credits

Καλλιτέχνης: Meat Injection

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 20 Ιουνίου, 2020
Παραγωγή: Νικος Χαλντούπης και Meat Injection
Μουσική: Δημητρης Κατσικάδης

Στίχοι: Κλεοπάτρα Κάϊδου

Κιθάρα/ Μπάσο: Δημητρης Κατσικαδης
Φωνητικά: Κλεοπάτρα Κάϊδου

Artwork: Θεοδωρος Κονταξης (Teokon)
Φωτογράφιση: Anthony David Photography
Ηχογράφηση: Soundcave Studios
Μίξη & Mastering: Νικος Χαλντούπης ( Nikolas ”The Mute” Chalntoupis)