Μουσική

27/11/2020 | Category: Μουσική

Πωλ ΜακΚάρτνεϊ, Γουίκντ, Τζον Λέτζεντ κ.α. δωρίζουν μικρόφωνα για καλό σκοπό κ.α. δωρίζουν μικρόφωνα για καλό σκοπό

Ο Πωλ ΜακΚάρτνεϊ (Paul McCartney), o Γουίκεντ (Weeknd), ο Τζον Λέτζεντ (John Legend) και άλλοι έχουν δωρίσει μια σειρά από αυτόγραφα ή μοναδικά μικρόφωνα στην διαδικτυακή αγορά μουσικών εργαλείων και οργάνων Reverb. Τα έσοδα από τις πωλήσεις θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό και η πώλησή τους θα ξεκινήσει την 1η Δεκεμβρίου.

Δεκαέξι μικρόφωνα θα διατίθενται προς πώληση στο One Mic Reverb Shop, με όλα τα έσοδα να πηγαίνουν σε 10 προγράμματα μουσικής εκπαίδευσης για νέους που έχουν επηρεαστεί από την Covid-19. Ανάμεσά τους ένα μικρόφωνο Paul McCartney Shure SM58 περιορισμένης έκδοσης (ένα από τα 300 που έχουν κατασκευαστεί). Ένα μικρόφωνο Telefunken M80 υπογεγραμμένο από τον Legend. Ένα μικρόφωνο Shure SM7B υπογεγραμμένο από το Weeknd, ένα μικρόφωνο sE Electronics V7 υπογεγραμμένο από την Billie Eilish και ένα μικρόφωνο Electro Voice RE20 που υπογράφεται από την Mavis Staples.

Άλλοι καλλιτέχνες που υπέγραψαν μικρόφωνα για την πώληση είναι οι: Haim, Bruno Mars, Kesha, ο Brandon Flowers των Killers, Leon Bridges, Black Pumas, H.E.R., J Balvin, Alanis Morissette, Damon Albarn και Amy Lee των Evanescence.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ