Τεχνολογία

O δρόμος για την ολοκλήρωση για το Apple Campus 2

today12 Ιανουαρίου, 2016

Background
share close

Με διάστημα 12 μηνών όπως έχει προγραμματιστεί, που χρειάζεται για να ολοκληρωθεί το Apple Campus 2, ολόκληρα γκρουπ εξειδικευμένων εργατών εργάζονται σκληρά για το κυρίως σχήμα του κτιρίου, καθώς και τα υπόλοιπα βοηθητικά κτίρια, μεταξύ των οποίων το υπόγειο αμφιθέατρο, το κέντρο όπου πηγαίνει ο κάθε επισκέπτης και μια σειρά από κτίρια έρευνας και ανάπτυξης.

Ο πιλότος τουDrone, Duncan Sinfield μοιράστηκε μαζί μας ένα ανανεωμένο βίντεο από το campus, δίνοντάς μας μία εικόνα για το πως εξελίσσονται τα έργα από τον Δεκέμβριο. Στα τέλη του περασμένου μήνα και στις αρχές αυτού, αρκετό μέρος από το κεντρικό κτίριο ολοκληρώθηκε δεδομένου ότι τα μοναδικά, με καμπυλωτό γυαλί παράθυρα θα μπορούσαν να αρχίσουν να τοποθετούνται. Στο βίντεο, θα δείτε τα πρώτα πάνελ παραθύρων του κτιρίου, τόσο στο εξωτερικό όσο και το εσωτερικό του δακτυλίου.

Σημαντική πρόοδος έχει σημειωθεί όσον αφορά την υπόγεια αίθουσα, και τα κτίρια έρευνας και ανάπτυξης παίρνουν σάρκα και οστά και ολοκληρώνονται.

Η δεύτερη αυτή πανεπιστημιούπολη της Apple θα διαθέτει το 80 τοις εκατό των χώρων πράσινο, κεντρικό κήπο με εξωτερική τραπεζαρία, καθώς και περισσότερα από 300 είδη δέντρων, καθώς και μια ποικιλία οπωροφόρων δέντρων. Οι υπόγειες κατασκευές, όπως εγκαταστάσεις στάθμευσης και το αμφιθέατρο θα καλυφθούν με πράσινο.

Όταν τελειώσει η πανεπιστημιούπολη θα περιλαμβάνει αρκετές δομές πάρκινγκ, γυμναστήριο 100.000 τετραγωνικών ποδιών, μια 120.000 τετραγωνικών αίθουσα, καφενείο και Apple Store .

 

Πηγή: appleworldhellas.com

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%