Διάφορα

Μωβ σχόλια από την Μαρία Παπαϊωάννου

today20 Νοεμβρίου, 2018

Background
share close

Η Πατρίδα δεν είναι απλώς σύνορα!

Κάθε λουλούδι έχει την δική του ρίζα και την δική του ομορφιά μέσα στον Μεγάλο Κήπο! Το ίδιο και τα έθνη και οι λαοί! Παίζουν τον δικό τους ρόλο στο μεγάλο Οικοσύστημα!

Η Πατρίδα δεν είναι απλώς σύνορα! Είναι ψυχή, είναι πολιτισμός, είναι ιστορία! Βλέπουμε να αποδυναμώνεται η έννοια της Πατρίδας στο όνομα της Ενωμένης Ευρώπης και της Παγκοσμιοποίησης! Το κράτος δεν είναι η Πατρίδα!

Τα σύμβολα, οι μύθοι, οι παραδόσεις, τα ήθη και τα έθιμα ενός λαού είναι η ψυχή του! Το ίδιο και οι ευαισθησίες του! Δεν είναι κάτι τυχαίο! Για να τα καταργούμε ή να τα αντικαθιστούμε αλά καρτ!

 

 

Συντάκτης: Μαρία Παπαϊωάννου

Rate it

Προηγούμενο άρθρο

Τεχνολογία

Η Apple μειώνει την παραγωγή στα καινούρια μοντέλα iPhone

Σύμφωνα με πληροφορίες της World Street Journal η Apple προχώρησε σε μείωση της παραγωγής των τριών καινούργιων μοντέλων iPhone που παρουσίασε τον Σεπτέμβριο. Ο μεγάλος ανταγωνισμός και η απόφαση του τεχνολογικού κολοσσού να βγάλει τρεις συσκευές στην αγορά σχεδόν ταυτόχρονα έχουν καταστήσει πολύ δύσκολο να εκτιμηθεί η μελλοντική ζήτηση για τα iPhones, με συνέπεια η Apple να έχει ζητήσει από προμηθευτές της να μειώσουν τα εξαρτήματα και τα κομμάτια που παράγουν. […]

today19 Νοεμβρίου, 2018

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%