Διάφορα

Δωρεά ενός ασθενοφόρου στο ΕΚΑΒ από το International Foundation for Greece

today22 Μαΐου, 2017

Background
share close

Τη δωρεά ενός ασθενοφόρου οχήματος στο ΕΚΑΒ υλοποίησε το INTERNATIONAL FOUNDATION FOR GREECE την Τρίτη 16 Μαΐου στα γραφεία της Κεντρικής Διοίκησης του ΕΚΑΒ.

Ειδικότερα, η Πρόεδρος του INTERNATIONAL FOUNDATION FOR GREECE (IFG) κυρία Ασπασία Λεβέντη, αξιοποιώντας την ευγενική χορηγία της οικογένειας Ι. Κατσιματίδη, παρέδωσε ένα πλήρως εξοπλισμένο ασθενοφόρο όχημα στον Προέδρο του ΕΚΑΒ κ. Κωνσταντίνο Καρακατσιανόπουλο.

Η συγκεκριμένη δωρεά είναι χορηγία της οικογένειας Ι. Κατσιματίδη, την οποία, οι ιδρυτές του IFG Ασπασία και Γιώργος Λεβέντης αξιοποίησαν, υπηρετώντας με συνέπεια τους ιδρυτικούς στόχους του ιδρύματος για τη δημιουργία ενός διεθνούς δικτύου στήριξης των ομάδων του πληθυσμού που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα, σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία για τη χώρα μας.

Κατά τη διάρκεια της τελετής παράδοσης του Ασθενοφόρου, η κυρία Λεβέντη σημείωσε ότι η δωρεά επετεύχθη μέσω της συνεργασίας του IFG με την οικογένεια Ι. Κατσιματίδη και είναι ενταγμένη στο πλαίσιο των πρωταρχικών στόχων του ιδρύματος οι οποίοι αφορούν στην αγορά ειδικού ιατρικού εξοπλισμού, ασθενοφόρων και οχημάτων ταχείας ανταπόκρισης καθώς και στην προμήθεια πετρελαίου θέρμανσης για σχολεία και ευαγή ιδρύματα σε όλη την Ελλάδα.

Ο κ. Καρακατσιανόπουλος, ευχαρίστησε θερμά το IFG και προσωπικά την κυρία Λεβέντη για τη σημαντική της πρωτοβουλία και τόνισε ότι τέτοιου είδους πρωτοβουλίες και συνεργασίες ενισχύουν αποτελεσματικά την επιχειρησιακή ικανότητα του ΕΚΑΒ, συμβάλλουν στην αναβάθμιση της ποιότητας των υπηρεσιών Επείγουσας Προνοσοκομειακής Φροντίδας προς τους συνανθρώπους μας, ενώ ταυτόχρονα International Foundation for Greece Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας στηρίζουν έμπρακτα τις καθημερινές προσπάθειες της Διοίκησης και των εργαζομένων του ΕΚΑΒ για την ενίσχυση της Δημόσιας Υγείας.

Στην παράδοση παραβρέθηκαν εκ μέρους του IFG η Πρόεδρός του κυρία Ασπασία Λεβέντη και ο γιος της, καθώς και Trustee του Ιδρύματος Βασίλης Λεβέντης, ενώ εκ μέρους του ΕΚΑΒ, παραβρέθηκαν ο Πρόεδρός του κος Κ. Καρακατσιανόπουλος, ο Δ/ντης Οργάνωσης και Συντονισμού κος Κ. Λαζαράκης και η γιατρός του ΕΚΑΒ κα Δ. Γκέσουρα.

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Προηγούμενο άρθρο

Φοίβος Πιομπίνος

Το ζήτημα της Ενώσεως των Εκκλησιών επί της δυναστείας των Παλαιολόγων

Τα χρόνια μετά την αποχώρηση των Σταυροφόρων από την Κωνσταντινούπολη και μέχρι την ‘Αλωση της Βασιλεύουσας από τους Τούρκους, το Βυζαντινό Κράτος αποτελούσε πλέον ισχνή εικόνα της άλλοτε κραταιάς Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας της Ανατολής. Προκειμένου λοιπόν να ενισχύσουν το κράτος τους, κάποιοι αυτοκράτορες απεργάστηκαν την ΄Ενωση της Παπικής με την Ορθόδοξη Εκκλησία, ώστε να μπορούν να βρουν συμμάχους στον αγώνα τους για επιβίωση. Ο Μιχαήλ Η’ Παλαιολόγος (1224-1282) είναι ο αυτοκράτορας […]

today22 Μαΐου, 2017

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%