Διάφορα

Φιλοζωικό Χριστουγεννιάτικο Bazaar από την Straycare.gr Αδέσποτη Φροντίδα

today16 Νοεμβρίου, 2015

Background
share close

«STRAYCARE.GR : 2015 XMAS BAZAAR»
ΣΑΒΒΑΤΟ 5 & ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015
VAULT THEATRE PLUS
Μελενίκου 26, Βοτανικός – Γκάζι

Η Straycare.gr Αδέσποτη Φροντίδα σας προσκαλεί στο χριστουγεννιάτικο Bazaar της ομάδας μας, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο VAULT Theatre Plus, το Σάββατο 5 και την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015.

Το χριστουγεννιάτικο Bazaar θα διαρκέσει δύο ημέρες από τις 11.00 το πρωί έως τις 18.00 το απόγευμα και θα έχετε τη δυνατότητα με την παρουσία σας να προσθέσετε ένα λιθαράκι στο δύσκολο έργο μας.

Θα μπορείτε να προμηθευτείτε τα αγαπημένα σας είδη και να συμβάλετε στην προσπάθειά μας για την φροντίδα και περίθαλψη των αδέσποτων ζώων που έχουν την ανάγκη μας, επιλέγοντας από το bazaar μας τα χριστουγεννιάτικα δωράκια για τα παιδάκια, τους συγγενείς και τους φίλους σας!

Η ομάδα μας έχει ετοιμάσει πολλές εκπλήξεις για εσάς και τους μικρούς μας φίλους. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε τον καφέ σας συνοδευόμενο από τα υπέροχα γλυκίσματα που θα προσφέρουν γνωστά ζαχαροπλαστεία, αλλά και να γνωρίσετε μερικούς από τους τετράποδους φίλους μας που αναζητούν την παντοτινή τους οικογένεια. Ίσως δυο μάτια και μια κουνιστή ουρά να σας κλέψουν την καρδιά και γίνουν μέλος της δική σας!

Σκοπός και στόχος της Straycare.gr Αδέσποτη Φροντίδα, είναι η προαγωγή της φιλοζωικής ευαισθησίας, την οποία σας καλούμε να την υποστηρίξετε με την παρουσία σας στο χριστουγεννιάτικο Bazaar. Με αυτόν τον τρόπο, θα βοηθήσετε να συνεισφέρουμε όλοι μαζί, στην αλλαγή της νοοτροπίας και της παιδείας του σύγχρονου ανθρώπου και κυρίως των νέων ανθρώπων και των παιδιών, με μοναδικό σκοπό την προστασία οποιουδήποτε πλάσματος βρίσκεται σε ανάγκη.

Θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε από κοντά, τόσο εμείς, όσο και οι τετράποδοι φίλοι μας, υποστηρίζοντας αυτή την ενέργειά μας! Φορέστε τη γιορτινή σας διάθεση και, έχοντας μόνο οδηγό τη ζεστασιά της καρδιά σας, ξεκινήστε και εμείς θα σας περιμένουμε… με πολλές γιορτινές εκπλήξεις!

Λίγα λόγια για την Straycare.gr Αδέσποτη Φροντίδα

H Straycare.gr Αδέσποτη Φροντίδα αποτελείται κυρίως από νέους ανθρώπους, οι οποίοι αγαπούν τα ζώα και θέλουν να τους προσφέρουν καλύτερη ποιότητα ζωής και με τις ενέργειές τους έχουν ως βασική επιδίωξη να συμβάλλουν στην αλλαγή της νοοτροπίας του κόσμου.

Η ομάδα απαρτίζεται αποκλειστικά από εθελοντές και αναλαμβάνει περιστατικά αδέσποτων και κακοποιημένων ζώων, που χρήζουν περίθαλψης και ιατροφαρμακευτικής αγωγής, από ολόκληρη την Ελλάδα. Οι εθελοντές της ομάδας, με τη βοήθεια εξειδικευμένων ανθρώπων που στηρίζουν το έργο τους, αποκτούν ειδίκευση σε θέματα εκπαίδευσης, παροχής πρώτων βοηθειών και τελικά στην επιτυχή ολοκλήρωση των “υιοθεσιών” των αδέσποτων ζώων.

H Straycare.gr Αδέσποτη Φροντίδα είναι ένα εγκεκριμένο, μη κερδοσκοπικό Σωματείο που ενισχύεται οικονομικά αποκλειστικά από τις συνδρομές των μελών μας και χορηγίες.

VAULT THEATRE PLUS
Μελενίκου 26, Βοτανικός – Γκάζι
ΣΑΒΒΑΤΟ 5 & ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015
Ώρες : 11.00-18.00

Πληροφορίες:

VAULT THEATRE PLUS 213-2356472
STRAYCARE.GR 697-9522511
697-6134815

Για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%