Οι σκέψεις σας όταν προσεύχεστε είναι ζωντανές!

todayOctober 14, 2020

Background
share close

Χρησιμοποιήστε την Δύναμη τους για να αλλάξετε την ζωή σας.

Υπάρχει μια μοναδική, ευφυής Συνείδηση που εισχωρεί σε ολόκληρο το Σύμπαν -πανίσχυρη, πάνσοφη, πανδημιουργός και πανταχού παρούσα- ο Οικουμενικός, ο ΑΣΑΡΚΟΣ Νους. Το μυαλό σας είναι μέρος αυτού του Ενός, οικουμενικού Νου και δεδομένου ότι οι σκέψεις σας είναι προϊόν του μυαλού σας, τότε κατά συνέπεια η Δύναμη της Σκέψης-προσευχής σας είναι επίσης απεριόριστη. Μόλις καταλάβετε αληθινά ότι ο νους σας όταν προσεύχεται είναι ένα με την μοναδική Πηγή της Παντοδυναμίας και ότι αυτή η δύναμη είναι μέσα σας δώρο και ευλογία του Θεού στο παιδί του, θα έχετε βρει την μόνη αληθινή πηγή άπειρης δύναμης για την οποία τίποτα δεν είναι αδύνατο, και το αδύνατο είναι τίποτα! Να ξέρετε ότι η Δύναμη της προσευχής έρχεται από μέσα. Όλη η δύναμη έρχεται από μέσα.

ΟΛΑ ΟΣΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΕΥΧΩΝ ΜΑΣ!

Οι ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ σας δημιουργούν την πραγματικότητά σας! Γνωρίστε, εσωτερικοποιήστε και εφαρμόστε αυτήν την Αλήθεια και θα δείτε την μετατροπή στη ζωή σας με τους πιο θαυμαστούς τρόπους.

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στην μέγιστη δημιουργική δύναμη που έχετε στην διάθεσή σας, πρέπει να μάθετε να ελέγχετε την φύση των συνήθων δυνατοτήτων σας για προσευχή, και να ευθυγραμμίζεστε με την μία Πηγή όλης της Δύναμης της οποίας είστε ένα μέρος: τον ΘΕΟ.

Written by: Μαρία Παπαϊωάννου

Rate it

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%