Ραδιοφωνικός Παραγωγός

DjGkou

Background


Είμαι ο Ευάγγελος Γκούλιος! Για τους φίλους Ευάγγελος ή djgkou. Ενώ η επαγγελματική μου πορεία είναι στον χώρο των οικονομικών, η αγάπη μου για τη μουσική με οδήγησε σε έναν διαφορετικό κόσμο ως DJ και ως ραδιοφωνικό παραγωγό.

33 ολόκληρα μουσικά χρόνια και συνεχίζουμε… Ούτε που θυμάμαι από πότε ξεκίνησα να ακούω μουσική! Ήταν… τότε… που ανακάλυψα κάποιους
δίσκους στο σπίτι, και επειδή το πικάπ δεν λειτουργούσε, έψαχνα να βρω σε CD όλα τα κομμάτια. Θυμάμαι έψαχνα μανιωδώς τα lyrics. Ήταν όλα τα ακούσματα της οικογένειάς μου! Ένα από τα βασικά μου ερεθίσματα ήταν ο παππούς μου και ο πατέρας μου. Διφορούμενα μουσικά είδη, αλλά πολύ διαφορετικά από αυτά της
εποχής μου. Από τότε λάτρευα οτιδήποτε βρισκόταν στο παρελθόν και αναζητούσε την επανένταξή του στο παρόν, ανεξαρτήτως είδους (βλέπε: Phil Collins, Sting, Whitesnake, Frank Sinatra, Bryan Adams κ.π.α.).

Τα τελευταία έξι χρόνια, βρίσκομαι στα decks, ενσαρκώνοντας το παρελθόν στο παρόν. Από το 2009, αφιερώνομαι στον χώρο του ραδιοφώνου, με μια προσήλωση στο να μοιράζομαι την αγάπη μου για τη μουσική με το κοινό..

Πλέον με βρίσκεται και στο Tik Tok (@djgkou).

Στον αέρα, τα τραγούδια μου ταξιδεύουν από τη δεκαετία του ’60 μέχρι και το 2009, περιλαμβάνοντας ελληνικά και ξένα κομμάτια. Ο σκοπός μου είναι να ξυπνήσω τις αναμνήσεις και να φέρω τον κόσμο πίσω στις χορευτικές εποχές του.

Ως DJ, έχω ζήσει στιγμές δόξας, όπως τη συμμετοχή μου στα γενέθλια του
θρυλικού Cafe Santan και την ενός έτους συνεργασία με το Ithaki Club Venue (Λευκωσία, Κύπρος) στο μεγαλύτερο στο είδος του party με τίτλο: “Think Outside The Box”.

Στον ραδιοφωνικό κόσμο, έχω παρουσιάσει το ραδιοφωνικό μου στερέωμα σε σταθμούς όπως το Love Radio/Heart FM και το Nova FM 106.0.

Είμαι έτοιμος να φέρω τον ρυθμό και την ατμόσφαιρα σε κάθε γωνιά με την δική
σας συντροφιά, ενώ συνεχίζω να εξερευνώ τον συναρπαστικό κόσμο της μουσικής.

Μαζί θα είμαστε κάθε Πέμπτη από τις 20:00 μέχρι τις 21:00 (ζωντανά και από τον κόσμο του Tik Tok) στην εκπομπή: “Είναι φάση το αγόρι..”, που πάντα καταλήγει σε ένα μοναδικό live dj mix party!

Rate it

Ραδιοφωνικός Παραγωγός

[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%